Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB

Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB
  • Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB

Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB

Preces kods: SM-A750FZDUSEB Ražotājs: Samsung
279.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis Galaxy A7 (2018), Samsung / 64 GB / SM-A750FZDUSEB

Ietilpini vairāk ikvienā rāmī. Galaxy A7 saviem lietotājiem sniedz brīvību notvert vēl vairāk pasaules ap tiem, pateicoties uzlabotajai trīskāršajai kamerai, kurā iebūvēta Wide (platā) un Ultra Wide (īpaši platā) kamera.

Notver vairāk, nekā tava acs spēj saskatīt. Galaxy A7 piedāvā gan 77, gan 120 īpaši plato kameru, tāpēc tev vairāk nav jāuztraucas, ka kaut kas no tev tīkamā paliks ārpus attēla. Vienalga, vai tu fotografē dabasskatu vai kāzas, tagad tev pieejamas plašākas iespējas.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Pacel savas fotogrāfijas jaunā līmenī
Kamera, kas ir vienu klikšķi tev priekšā. Galaxy A7 ir aprīkota ar inteliģento kameras sistēmu, kas automātiski pielāgo piesātinājuma, baltā balansa un spilgtuma līmeni. Turklāt kamera piedāvā 19 pielāgošanas režīmus, lai tavi attēli būtu pēc iespējas dabīgāki.

 

Iegūsti vairāk no notvertā mirkļa
Piešķir saviem attēliem dziļumu, lai izceltu skaistāko. Pateicoties 24MP kamerai, 5MP dziļuma kamerai un 8MP īpaši platajai kamerai, ar Galaxy A7 iespējams iestatīt lauka fokusu uz to, ko vēlies izcelt savā attēlā. Tagad tev ir iespēja uzņemt un veidot attēlus tādus, kā vēlies.

 

Saglabā gaismu savā pusē
Iegūsti skaidrus attēlus pat tad, kad gaisma nav tava sabiedrotā. Galaxy A7 ir iestrādāta augstas izšķirtspējas trīskāršā aizmugurējā kamera fotografēšanai vājā apgaismojumā ar zemu diafragmas atvērumu, lai apgaismotu un mazinātu troksni.

 

Radi savu stilu
Galaxy A7 ir iekļauta profesionālas apgaismošanas funkcija, kas nodrošina profesionālu apgaismojumu, lai tavi pašfoto izskatītos vēl izsmalcinātāki. Funkcija ir aprīkota arī ar Smart Beauty, kas izmanto sejas atpazīšanu, lai izceltu tavus skaistākos vaibstus vienmēr izcilam izskatam.

 

Atver acis daudz dzīvīgākām krāsām
Kļūsti par daļu no tā, ko redzi. Galaxy A7 ir iebūvēts izcilais 6.0” FHD+ Super AMOLED Infinity Display, kas rada asāku kontrastu un dinamiskākas krāsas, daudz dziļākai skatīšanās pieredzei. Pasaule caur tavu ekrānu nekad nav izskatījusies tik dzīvīga.

 

Izturīgs dizains ar izsmalcinātību
Galaxy A7 ir ergonomisks dizains, ar inteliģento pirkstu nospiedumu sensoru malā ērtākai un vienkāršākai lietošanai. Tā premium klases 2,5D stikla aizmugures vāciņš ir gan izturīgs, gan izsmalcināts, nevainojami apvienojot funkcionalitāti ar stilu.

 

Dubulta efektivitāte
Saīsini laiku uz pusi, darot divas lietas vienlaicīgi. Kad vēlies ceļā paveikt vairāk, App Pair ļauj tev vienlaicīgi izmantot divas lietotnes, lai vari vienkārši veikt vairākus darbus vienlaikus. Tagad vari skatīties savu iecienītāko video un rakstīt ziņas, nesamazinot ekrānu.

 

Ērta mobilā drošība
Tagad tu vari acumirklī atbloķēt savu tālruni, vienkārši pavēršot to pret savu seju. Sejas atpazīšanas tehnoloģija sniedz mobilo piekļuvi tikai tev, lai nodrošinātu, ka tavi personas dati nenokļūst nepareizajās rokās. Atvieglo mobilo piekļuvi ar drošību, kam vari uzticēties. Galaxy A7 ir aprīkots ar uzticamu pirkstu nospiedumu skeneri, kas ļauj pieteikties tīmekļa vietnēs un lietotnēs un viegli veikt vairākus darbus vienlaikus. Samsung drošā mape ir spēcīgs drošības risinājums, kas ļauj tev izveidot privātu un šifrētu mapi, kam vari piekļūt tikai tu un kam piemērota papildu aizsardzība. Šajā mapē vari glabāt, piemēram, fotogrāfijas, dokumentus un balss ieraksta failus.

 

Pieejams vienmēr, kad tev tas nepieciešams
Nesamazini ātrumu ar svarīgiem atjauninājumiem. Galaxy A7 ir pieejama Always on Display funkcija, kas ļauj tev acumirklī redzēt svarīgāko informāciju, piemēram, datumu, laika prognozi, laiku un ienākošos ziņojumus.

 

Iegrimsti Dolby pieredzē
Pastiprini savas sajūtas ar bagātīgu un spēcīgu skaņu. Dolby Atmos ir izstrādāts daudzkanālu mūzikas ierakstu radīšanai un atskaņošanai pilnīgai un vēl nebijušai mājas kino skaņas pieredzi. Tagad tu vari papildināt savu iecienītāko mūziku vai filmas ar trīsdimensionālu efektu.

 

Uzglabā vairāk un izbaudi vairāk
Tu vari viegli uzglabāt svarīgas lietas ar paplašināmo microSD atmiņu – līdz pat papildu 512 GB. Bez papildu rūpēm uzglabā vairāk dokumentu, filmu un iecienītāko fotogrāfiju ērtā vietā, kam vari viegli piekļūt.

 

Seko līdzi savai veselībai
Iepazīsties ar savu personīgo veselības menedžeri, kas nodrošinās optimālu dzīves līdzsvaru. Galaxy A7 ir aprīkots ar Samsung Health, kas seko tavām aktivitātēm, ēšanas un miega paradumiem. Tas viss ātri un ērti pieejams vienuviet.

 

Dual Messenger
Viegli nodali savus darba un mājas ziņojumus. Ar Dual Messenger tu vari pievienot divus kontus tavā iecienītākajā ziņapmaiņas lietotnē – turklāt otru kontu vari viegli instalēt no sākuma ekrāna vai iestatījumu izvēlnes.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Samsung
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 64 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6 "
    ekrāna izšķirtspēja
    2220x1080
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts MicroSD
    maksimālā atmiņas kartes ietilpība 512 GB
  • Funkcijas

    sensori gaismas sensors, žiroskops, akselerometrs, pirkstu nospiedumu sensors, ģeomagnētiskais sensors, attāluma sensors, magnetometrs
    GPS GLONASS, GPS, Beidou
    Dual-SIM
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
  • Akumulators

    tilpums 3300 mAh
  • Izmēri

    svars 168 g
    augstums 15,98 cm
    platums 7,68 cm
    dziļums 0,75 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.