Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus

Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus
  • Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus
  • Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus
  • Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus
  • Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus
  • Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus
  • Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus
  • Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus
  • Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus

Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus

Preces kods: BLUE-CAVE Ražotājs: Asus
249.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Bezvadu rūteris Blue Cave, Asus / BLUE-CAVE

ASUS Blue Cave ir Wi-Fi maršrutētājs, kas apvieno elegantu dizainu ar augstu veiktspēju. Apvienojot Intel bezvadu tehnoloģiju ar ASUS inženierzinātņu iemaņām, tas nodrošinās nepārtrauktu video straumēšanu un minimālos traucējumus tiešsaistes spēlēs - visā jūsu mājā. Ierīce arī rūpēsies par jūsu drošību internetā, jo tajā ir realizēti mūsdienīga informācijas aizsardzības sistēma AiProtection un elastīgi vecāku kontroles līdzekļi.

• Divu joslu Wi-Fi modulis (AC2600) un moderns, pievilcīgs dizains
• Augstas veiktspējas Intel bezvadu čipsets 
• Integrēta informācijas drošības sistēma ar elastīgu vecāku kontroli
• IFTTT un Amazon Alexa atbalsts
• Viegla mājas tīkla vadība ar mobilas lietojumprogrammas palīdzību

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Ideāls bezvadu risinājums jūsu mājai
Unikāla dizaina un augstas veiktspējas Blue Cave maršrutētājs ir ASUS inženieru komandas cītīgs darbs. Iekšējās antenas, parasti, padara ierīci pievilcīgāku, bet ir ne tik efektīvas kā ārējas. Tomēr šī maršrutētāja četras optimizētās, iebūvētās antenas ir pat labāks risinājums nekā ārējas, jo to izvietojums tika rūpīgi pārdomāts: trīs antenas ir orientētas vertikāli un viena - horizontāli. Iekšējo eksperimentu rezultāti apliecina, ka Blue Cave rūteris nodrošina maksimālo bezvadu Wi-Fi signālu visos virzienos.

 

Lai padarītu interneta vidi drošāku
Visi interneta lietotāji ir pakļauti noteiktām riskam. Ļaundari var mēģināt īstenot kiberuzbrukumu un nozagt konfidenciālus failus, bet jūsu bērni var piekļūt priekš viņu vecumam nepiemērotiem materiāliem. Blue Cave maršrutētājam ir pilnvērtīga informācijas aizsardzības sistēma un elastīga vecāku kontrole, tāpēc jūs varat viegli kontrolēt katra ģimenes locekļa un katras digitālās ierīces piekļuvi internetam - un tas viss ar ērtu mobilo lietojumprogrammu.

 

Neaizsargātības pārbaude
Izmantojot AiProtection sistēmu, tiek nodrošināta tīkla iestatījumu, kas ietekmē informācijas drošību, pārbaude un šo procedūru var veikt tieši no ASUS Router mobilās lietojumprogrammas. Ja atklājas iespējamās vājās vietas, lietotājam tiks piedāvāts mainīt atbilstošos iestatījumus.

 

Vecāku kontrole
Izmantojot vecāku kontroles funkciju, jūs varat norādīt grafiku, pēc kura konkrētai digitālai ierīcei būs atļauts piekļūt internetam. Ir iespējams arī pilnībā bloķēt nevēlamās tīmekļa vietnes un lietojumprogrammas.

 

Viedai mājai
Mūsu mājas kļūst arvien "gudrākas" ar katru gadu, tāpēc tīkla iekārtām nepieciešams būt saprātīgākām. Blue Cave rūteris ir saderīgs ar Amazon Alexa platformu - viedās mājas virtuālo palīgu, kas ļauj pārvaldīt ASUS tīkla ierīces, izmantojot vienkāršas balss komandas. Piemēram, pasakiet dažus vārdus, un Alexa izslēgs Wi-Fi tīklu, lai jūs varētu droši baudīt ģimenes pusdienas. Arī IFTTT "tiešsaistes recepšu" pakalpojums tiek atbalstīts, piemēram, lai saņemtu e-pasta paziņojumus kad jūsu bērni atgriezās mājās.

 

Ērta tīkla iestatījumu pārvaldība
Lai pārvaldītu mājas tīklu, kas izveidots uz Blue Cave maršrutētāja bāzes, var izmantot ne tikai tīmekļa saskarni, bet arī ērtu ASUS Router mobilo lietojumprogrammu. Jebkurā gadījumā jūs saņemsiet piekļuvi iestatījumiem un kontroles funkcijām, varēsiet kontrolēt ierīču savienojumu un pārbaudīt programmaparatūras atjauninājumus.

 

Mobilā lietotne
ASUS Router ir ideāls veids, kā pārvaldīt mājas tīklu, neieslēdzot datoru. Tas satur visus pamata iestatījumus un uzraudzības funkcijas.

 

Lietotājam draudzīgs interfeiss ar elastīgiem iestatījumiem
Mūsdienīgajiem ASUS maršrutētājiem ir ērts grafiskais tīmekļa interfeiss ASUSWRT, kas neprasa papildu programmatūras uzstādīšanu un ko var izmantot no jebkuras digitālas ierīces ar tīmekļa pārlūkprogrammu, tostarp no viedtālruņiem un planšetdatoriem.

Atpakaļ

  • Savienojumi

    LAN (RJ45) 10/100
    , 10/100/1000
    USB-A 2.0
    Wi-Fi standartu IEEE 802.11a
    , IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Asus
    tīkla ierīces veids Wi-Fi rūteri

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.