Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin

Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin
  • Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin

Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin

Preces kods: 010-01909-01 Ražotājs: Garmin
89.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Aktivitātes uzraudzītājs bērniem Vivofit jr. 2, Garmin / 010-01909-01

Šis stilīgais, peldēšanai drošs aktivitātes uzraudzītājs motivē bērnus piekopt aktīvu dzīvesveidu! Kamēr mazie pildīs jautros uzdevumus, ko sniegs aproce, jūs varēsiet to izmantot, lai uzraudzītu bērnu veikto soļu skaitu un aktivitātes minūtes, uzdot darbiņus un pat sniegt virtuālus atalgojumus. Tas viss ir kontrolējams no jūsu mobilās ierīces. Aktivitātes uzraudzītājs ir pietiekami izturīgs, tāpēc bērni var spēlēties, spēlēt futbolu, vannoties vai gulēt, nenoņemot šo ierīci no rokas. Nomaināmā baterija darbosies ilgāk par gadu, bez nepieciešamības uzlādēt ierīci.

• Peldēšanai drošs aktivitātes uzraudzītājs bērniem 
• Bērniem piemērota pielāgojama siksniņa ap roku, pielāgojams krāsains ekrāns un baterijas darbības laiks virs 1 gada bez nepieciešamības uzlādēt ierīci 
• Sinhronizācija ar bezmaksas lietotni, kurā ir iekļautas uzdevumu pārvaldnieka un brīdinājumu funkcijas vecākiem
• Piefiksē soļu skaitu, miegu un 60 minūtes ikdienā ieteicamās aktivitātes

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Patīkams stils izturīgā korpusā

Perfekti piemērots aktīviem bērniem, vívofit jr. 2 ir ietverts komfortablā un izturīgā izstiepjamā siksniņā ap roku. Pieejams dažādās jautrās un dzīvīgās krāsas, šis aktivitātes uzraudzītājs var atrasties uz mazā rokas sākot no padziļinātu treniņu nodarbībām un peldēm baseinā līdz pat miegam savā gultā pēc aktīvas dienas. Ir pieejamas arī atsevišķi iegādājamas siksniņas ap roku lielākos izmēros, sniedzot iespēju tālāk personalizēt ierīci. Nomaināmā baterija ierīcē darbina aktivitātes uzraudzītāju aptuveni vienu gadu, tātad - nav nepieciešamības uzlādēt ierīci.

 

Jūsu personīgais asistents audzināšanā

vívofit jr. 2 aktivitātes uzraudzītājs var tikt pārvaldīts no vecāku puses, izmantojot saderīgu mobilo lietotni. Izmantojot šo lietotni, jūs varat pievienot vairāku bērnu aktivitātes uzraudzītājus, sekot līdzi viņu ikdienā veikto soļu skaitam, miegam, ikdienas aktivitātēm un izpildāmo darbiņu datiem, kad ierīce automātiski sinhronizējas ar jūsu viedtālruni. Pievienojiet uzdevumus, uzziniet, cik virtuālu monētiņu ir nopelnījis katrs no mazajiem, uzaiciniet visu ģimeni piedalīties ikdienas soļu skaita izaicinājumos. Tas viss izdarāms no jūsu Apple® vai Android® ierīces.

 

Apbalvojumi, atgādinājumi un pienākumi

Bērni uzzinās, cik jautra un atalgojama var būt ikdienas darbiņu veikšana. Izmantojot vívofit jr. 2, vecāki var izveidot uzdevumus un saplānot atgādinājumus savā mobilajā lietotnē viedtālrunī, savukārt bērna aktivitātes uzraudzītās uzrāda viņu jaunos darbiņus. Šie darbiņi var tikt iestatīti veikšanai katru nedēļu vai pat katru dienu – ideāli tiem bērniem, kam ir nepieciešams neliels atgādinājums. Un tiem mazajiem, kas mēdz atlikt sev uzdoto uz vēlāku laiku. Saplānojiet atgādinājumus savā vecāku lietotnē, lai vívofit jr. 2 var atgādināt viņiem pabeigt mājasdarbu, iztīrīt zobus vai veikt ko citu. Atgādinājuma ikoniņa atainos bērniem, kādi pienākumi viņiem ir jāveic. Tad bērns var uzsākt uzdevumu ar taimeri, lai viņi zinātu, cik ilgs laiks viņiem ir dots.

 

Papildus novērtējumi par pūlēm

vívofit jr. 2 aktivitātes uzraudzītājs padara bērnu motivēšanu un atalgošanu vienkāršu. Mazajiem ierīces lietotājiem, izpildot ikdienas 60 minūšu aktivitātes mērķus, tiek dota pieeja mobilai piedzīvojumu takai un jautriem faktiem, iedvesmojot viņus katru dienu sasniegt labāko iespējamo rezultātu. Izpildot viņiem uzticētos ikdienas darbiņus, bērni uzkrāj virtuālas monētiņas, lai apmainītu tās pret atalgojumiem, par kuriem esat iepriekš vienojušies, piemēram - 30 minūšu pavadīšanas pie TV vai pārnakšņošanas pie draugiem.

 

Dodieties BB-8's adventure: A Star Wars story piedzīvojumā!

Katru dienu bērns atklāj jaunus piedzīvojumus lietotnē izpildot ikdienas 60 minūšu aktivitātes mērķus, ļaujot sasniegt labāko sevī. Jūsu mazais nemiernieks dosies līdzas BB-8 un Zepha, viņiem meklējot piedzīvojumus uz planētas Jakku. Meklējiet trūkstošas detaļas pamestos kosmosa kuģos, satieciet kontrabandas karalieni Maz Kanata un palīdziet glābt savu draugu, BB-8, kad viņa liktenis ir pakļauts briesmām.

 

Draudzīgi izaicinājumi

Draudzīgi izaicinājumi spēļu laukumā vai pagalmā. Toe-to-Toe™ soļu izaicinājumi ļauj bērniem veidot sinhronizāciju ar saviem draugiem, lai viens-pret-vienu doties izaicinājumos, vai izaicinot pašam sevi soļu skaita sacensībās. Kad laiks ir beidzies viņi var aplūkot soļu skaitu izaicinājuma laikā un uzzināt, vai ir pārspēts labākais rezultāts. Tas viss tiek kontrolēts tieši no ierīces uz plaukstas locītavas. Lejupielādējiet Connect IQ™ lietotni, lai izaicinātu savus bērnus sacensībām pats.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    aizsardzības līmenis 5ATM
    ūdens noturīgs 50 m
    maināma siksniņa
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Fitnesa aproce
  • Izmēri

    svars 17,5 g
  • Funkcijas

    GPS
    sensori akselerometrs

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.