Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic

Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic
  • Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic
  • Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic
  • Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic
  • Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic
  • Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic
  • Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic

Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic

Preces kods: SC-HC1020EGS Ražotājs: Panasonic
279.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Mūzikas sistēma SC-HC1020, Panasonic / SC-HC1020EGS

Kompaktdiski, radio vai mūzikas straumēšana — SC-HC1020 micro Hi-Fi sistēma atstāj atmiņā paliekošu iespaidu neatkarīgi no atskaņošanas veida. AllPlayTM bezvadu un Bluetooth saskarne vienā mirklī pārvērš viedtālruņus vai planšetdatorus par mūzikas atskaņošanas avotiem. Papildu ALL skaļruņi viegli pārvērš SC-HC1020 vairākās telpās lietojamā bezvadu audiosistēmā.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Dizains

SC-HC1020 izstaro eleganci gan atrodoties uz galda vai plauktā, gan arī atrodoties pie sienas. Tā slaidi veidotais un eleganti izstrādātais dizains atgādina gleznu, kas izstaro mūziku. Tādēļ SC-HC1020 ir ne tikai daudzpusīgs attiecībā uz atskaņojamās mūzikas avotiem, bet arī uz tā novietošanas iespējām. Neatkarīgi no SC-HC1020 bloka novietošanas vietas — tā daļēji spoguļotā virsma un izteiktās, taisnās līnijas pārstāv eleganci un vienmēr aktuāla dizaina vērtības.

 

Ērta lietošana

Paņemiet savu viedtālruni un atveriet savu mūzikas kolekciju — viens pieskāriens un dziesma jau tiek atskaņota SC-HC1020. Lietojot Panasonic mūzikas straumēšanas programmu tas tik tiešām ir tik vienkārši. Ērti lietojamā programma norāda tīkla iestatīšanai nepieciešamo darbību secību. Ar tās palīdzību jūs varat izvēlēties skaļruņus un iedalīt tos atsevišķās grupās. Šī programma ļaus jums vienmēr uzķert pareizo toni.

 

Pārskats

Šodien, lai brīvi klausītos mūziku ikvienā telpā, katrā no tām nav nepieciešams uzstādīt atsevišķu Hi-Fi sistēmu. Izvēloties ALL Connected Audio sēriju, jums ir nepieciešama tikai viena Hi-Fi sistēma — tā pārraida mūziku no dažādiem atskaņošanas avotiem uz citās telpās novietotiem skaļruņiem, izmantojot bezvadu tīklu. SC-HC1020 ir šāda veida sistēmas galvenais elements. Šī mikrosistēma atskaņo kompaktdiskus un radio stacijas, un ar lietotnes palīdzību to ir iespējams ātri savienot ar viedtālruņiem vai planšetdatoriem.

 

Skaņas kvalitāte

SC-HC1020 kompaktajā un slaidi veidotajā korpusā ir ietvertas jaunākās skaņu tehnoloģijas. Galvenā no tām ir digitālais pastiprinātājs (trešās paaudzes LincsD-Amp), kas nodrošina dzidru un dinamisku skaņu bez kropļojumiem. Ja iekārta ir uzstādīta uz sienas, tās viedais sienas skaņas režīms nodrošina skaņas optimālu reproducēšanu un skaņas lauka plašumu.

 

Mūzikas daudzveidība

Klausieties mūziku tradicionālā veidā no kompaktdiskiem vai radio, vai arī izmantojiet mūsdienīgo straumēšanas pakalpojumu priekšrocības — SC-HC1020 sistēmu varat vadīt, kā vien vēlaties. Jūsu USB zibatmiņas diskā ir mūzika digitālā formātā? Nekādu problēmu. Vai izmantojat tādus populāros straumešanas servisus kā Spotify vai Napster? Pateicoties Panasonic mūzikas straumēšanas programmai, SC-HC1020 atbalsta arī tos.

Atpakaļ

  • Skaņa

    kanāli 2.0
    Izejas jauda (RMS) 40 W
  • Digitālais uztvērējs

    radio uztvērējs AM, DAB+
  • Savienojumi

    3,5mm audio ieeja
    Bluetooth
    LAN (tīkla interfeis, RJ45)
    WiFi
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Panasonic
  • Izmēri

    pamatierīces augstums 22,5 cm
    pamatierīces platums 42 cm
    pamatierīces dziļums 10,2 cm
    svars 2,5 kg

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.