Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin

GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin
  • GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin
  • GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin
  • GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin
  • GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin
  • GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin
  • GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin

GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin

Preces kods: DEZL580LMT Ražotājs: Garmin
359.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

GPS navigācija dezl 580 LMT-D, Garmin / DEZL580LMT

Nezaudējiet kontaktu ar apkārtējo pasauli, kad atrodaties pie stūres, izmantojot Garmin dezl 580 LMT-D - navigāciju kravas automašīnām, kurš sevī ietver plašu klāstu savienojuma funkciju papildus brīdinājumiem autovadītājiem un viegli saprotamām norādēm. No brīvroku zvaniem un reālā laika satiksmes informācijai līdz iebūvētam Wi-Fi uztvērējam. Navigācija kravas automašīnām veido maršrutus balstoties uz jūsu transportlīdzekļa izmēriem un svaru. Tāpat, tā nodrošina vadīāju ar noderīgiem brīdinājumiem par bīstamiem pagriezieniem, ceļa kāpumiem un kritumiem, tiltu augstumiem un citiem faktoriem uz ceļa.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Kravas automašīnām pielāgotai maršruti

Vienkārši ievadiet sava transportlīdzekļa profila informāciju (pielāgojamu pēc augstuma, garuma, platuma un kravas bīstamības) un atrodiet kravas automašīnām piemērotus maršrutus, kas atbilst jūsu kravas auto izmēram un svaram. Integeta Maršruta Plānotāja funkcija ļauj jums izveidot maršrutu ar vairākiem starpposmiem, plānot un saglabāt jūsu turpmākos braucienus.

 

Viegla maršrutu pielāgošana

Kad jūs vēlaties braukt pa konkrētiem ceļiem vai cauri konkrētām pilsētām, dēzl 580 LMT-D ļauj jums pielāgot jūsu maršrutu. Šī funkcija ļauj jums pievienot vienu vai vairākus punktus savam maršrutam, ko varat aplūkot ierīces ekrānā, ļaujot tai pārrēķināt braucienu. 

 

Kravas automašīnām pielāgoti Intereses Punkti

Vai ir nepieciešama palīdzība sameklēt vietas kur vēlaties doties? Atrodiet ierīcē Intereses Punktus (POI), kas atlasīti speciāli kravas auto vadītājiem, ieskaitot degvielas uzpildes stacijas, svara kontroles punktus, servisus uz lielceļiem, autostāvvietas, atpūtas vietas un citus objektus. 

 

Brīvroku navigācija

Sinhronizējiet saderīgu Bluetooth® ierīci, piemēram jūsu viedtālruni, ar dēzl 580 LMT-D un izmantojiet to brīvroku zvaniem. dēzl 580 LMT-D ierīce ir aprīkota ar balss navigācijas sistēmu, kas ļauj jums turēt rokas uz stūres visu laiku. Turiet savu viedtālruni kabatā, bet veiciet un saņemiet zvanus tāpat.

 

Smartphone Link saderība

Smartphone Link ir bezmaksas mobilā aplikācija, kas savieno dēzl 580 LMT-D ar jūsu saderīgo iPhone® vai Android™ viedtālruni. Smartphone Link sniedz jums pieeju arī Garmin Live Services pakalpojumiem bez maksas ar noderīgu tiešā laika informāciju, piemēram - informāciju par laika apstākļiem.

 

Aizmugurējā skata kameras atbalsts.

Pievienojiet atsevišķi iegādājamo aizmugurējā skata kameru, lai jūs varētu redzēt, kas notiek aiz jūsu automašīnas, kas braucat atpakaļgaitā. Kad ierīces ir savienotas, dēzl 580 LMT-D atspoguļo video informāciju 5" ekrānā. Ja nepieciešams, jūs varat pievienot kameru pie strāvas un viegli pārslēgties starp navigācijas un kameras režīmiem pašā ierīcē. Kameras pievienošanai ir ieteicama profesionāļa palīdzība.

 

Vairāk informācijas uz ceļa.

Uz ekrāna tiek atspoguļota informācija par jūsu ātrumu, atļauto ātrumu, ielu uz kuras atrodaties un plānoto ierašanās laiku. Ierīce uzrāda arī kravas auto atļauto ātrumu, ja tas atšķiras no uzrādītā vieglo automašīnu atļautā maksimālā ātruma. Ierīce automātiski nomaina laika zonas un brīdina jūs, kad tuvojaties valstu robežām un aprēķina provizorisko ierašanās laiku.

 

Iekļauj bezmaksas karšu atjaunojumus.

dēzl 580 LMT-D ir aprīkots ar detalizēto Eiropas ceļu karti. Ar bezmaksas karšu atjaunojumiem visā ierīces mūža garumā, jums vienmēr būs pieejamas visaktuālākās kartes, Intereses Punkti un cita noderīga informācija. Jaunu karšu lejuplāde ir pieejama bez maksas.

 

Servisa vēstures žurnāls

dēzl 580LMT-D ir pieejams servisa vēstures žurnāls (Service History Log), lai Jūs varētu piefiksēt servisa apmeklējuma iemeslus un datumus. Ērti sekojiet līdzi riepu nolietojumam, riepu spiedienam, eļļas maiņai, riepu maiņai utt.

 

Droši izbrauciet cauri sarežģītiem krustojumiem

dēzl 580 LMT-D ir arī Aktīvā Pareizās Joslas Izvēles funkcija. PhotoReal krustojumu pārlūks uzrāda nobrauktuves no rotācijas apļiem kā reālajā dzīvē - krāsainas un ar augstu detalizācijas līmeni. Bird’s Eye krustojumu pārlūks detalizēti ataino krustojumus no putna lidojuma skata.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 5 "
    ekrāna veids TFT LCD
  • Navigācijas sistēmas

    veids GPS
    balsa instrukcijas
    balsa komandas
    ceļa informācija
    kartes
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 16 GB
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts MicroSD
  • Valoda

    balsa narādījumu valodas igauņu, angļu, somu, krievu, latviešu
    valodas Igauņu, Angļu, Somu, Krievu, Latviešu, lietuviešu
  • Barošana

    barošana no automašīnas
  • Izmēri

    svars 234 g
    platums 15,1 cm
    augstums 9,3 cm
    dziļums 2,4 cm
  • Vispārīgie parametri

    īpašības
    ražotājs Garmin
    krāsa melna

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.