Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin

GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin
  • GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin
  • GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin
  • GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin
  • GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin
  • GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin
  • GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin

GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin

Preces kods: 010-01457-11 Ražotājs: Garmin
419.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

GPS navigācija dezlCam LMT, Garmin / 010-01457-11

Garmin pirmā navigācijas ierīce kravas auto ar iebūvētu videoreģistratoru.

• 6" premium sērijas satelītnavigācija un iebūvēta videoreģistratora apvienojums, kas kalpo kā aculiecinieks uz ceļa.
• Detalizētas Eiropas ceļu kartes ar BEZMAKSAS atjauninājumiem ierīces mūža garumā un satiksmes informāciju.
• Kravas auto pielāgota naviģēšana, kas ņem vērā jūsu automašīnas izmērus un svaru.
• Brīdinājumi par tiltu augstumiem, svara ierobežojumiem, asiem pagriezieniem, stāvām nogāzēm u.c.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Iepazīstiet savu jauno kravas auto satelītnavigācijas ierīci un aculiecinieku.

Katru reizi, kad dodaties ceļā, jūsu dzīvība ir likta uz spēles. Tādēļ jums ir nepieciešams kas vairāk par vienkāršām ceļa norādēm. dēzlCam iebūvētais videoreģistrators piefiksēs un saglabās jebkuru sadursmi, kad ir svarīgi pierādīt, ka notikums nav bijusi jūsu vaina. Tās magnētiskais stiprinājums ļaus jums viegli piefiksēt un noņemt dēzlCam ierīci savā automašīnā. Kameras šarnīrveida stiprinājums ļaus jums viegli pielāgot ieraksta lenķi, kad nostiprināsiet ierīci uz sava auto vējstikla vai paneļa. 6" lielais ekrāns ar "pinch-to-zoom" vadāmību ir noderīgs aprīkojums jebkuram tālbraucējam - ērti un vienkārši. 

 

Iebūvēts videoreģistrators.

Kolīdz jūs uzsākat braucienu, dēzlCam automātiski ieraksta turpinošos HD video. Sadursmes gadījumā, Incidenta Noteicējs (G-sensors) automātiski saglabā video pie trieciena. Jūs varat video saglabāt arī manuāli ar pieskārienu vienai pogai. Ierīce ir arī noņemama no sava magnētiskā stiprinājuma, ļaujot jums uzņemt fotoattēlus ar bojājumiem, ko var nodarīt sadursme. Pievienojot GPS funkciju, jūs varat saglabāt datus par atrašanās vietu, ātrumu, datumu un laiku pie video faila, lai piefiksētu kur un kad negadījums ir noticis. Komplektā ir iekļauta 8 GB microSD™ atmiņas karte. Jūs varat atskaņot video failus tieši dēzlCam 6" ekrānā.

 

Noderīgi brīdinājumi par ceļu.

dēzlCam ir ielādētas detalizētas Eiropas ceļu kartes, kas sevī iekļauj arī kravas auto pielāgotus ierobežojumus, ieskaitot tiltu augstumus, asus pagriezienus, svara ierobežojumus un citu noderīgu informāciju uz galvenajiem ceļiem un šosejām. 

 

Kravas auto pielāgota maršrutācija.

Vienkārši ievadiet sava transportlīdzekļa profila informāciju (pielāgojamu pēc augstuma, garuma, platuma un kravas bīstamības) un atrodiet kravas auto piemērotus maršrutus, kas atbilst jūsu kravas auto izmēram un svaram. Jūs viegli varat izvēlēties starp piekabju izmēriem ar pieskārienu vienai pogai. Ievietotā Maršruta Planotāja funkcija ļauj jums izveidot maršrutu ar vairākiem starpposmiem un plānot un saglabāt jūsu nākotnes braucienus.

 

Viegla maršrutu pielāgošana.

Kad jūs izvēlaties braukt pa konkrētiem ceļiem vai cauri konkrētām pilsētām, dēzlCam ļauj jums pielāgot jūsu braucienu. Šī funkcija ļauj jums pievienot vienu vai vairākus punktus savam maršrutam, ko aplūkojat dēzlCam ekrānā, ļaujot navigācijas ierīcei pārrēķināt braucienu priekš jums. 

 

Kravas auto pielāgoti Intereses Punkti.

Vai ir nepieciešama palīdzība uzmeklēt vietas, uz kurām doties? Atrodiet ierīcē Intereses Punktus (POI), kas ir aktuāli kravas auto vadītājiem, ieskaitot degvielas uzpildes stacijas, svara kontroles punktus, servisus uz lielceļiem, autostāvvietas, atpūtas vietas un citus objektus. 

 

Brīvroku naviģēšana.

Sinhronizējiet saderīgu Bluetooth® ierīci, piemēram jūsu viedtālruni, ar dēzlCam brīvroku zvaniem caur tajā iebūvēto mikrofonu un skandām. dēzlCam var tikt savienots arī ar atsevišķi iegādājamu Bluetooth saderīgu austiņu, lai veiktu un saņemtu zvanus, ieskaitot konferenču zvanus. dēzlCam ierīce ir aprīkota ar balss aktivizētu naviģēšanas sistēmu, kas ļauj jums turēt rokas uz stūres visu laiku. Vienkārši runājiet ar dēzlCam un tā reaģēs.  

 

Droši naviģējiet cauri sarežģītiem krustojumiem!

dēzlCam ir Aktīvā Pareizās Joslas Izvēles funkcija. Tā izmanto balss norādes un koši krāsainas bultas, lai norādītu uz pareizo braukšanas joslu jūsu maršruta turpināšanai. photoReal krustojumu pārlūks uzrāda uzbrauktuves/nobrauktuves no rotācijas apļiem kā reālajā dzīvē - krāsainas un ar augstu detalizācijas līmeni. Bird’s Eye krustojumu pārlūks detalizēti ataino krustojumus skatā no putna lidojuma.

 

Izrunātas norādes, atsaucoties uz atpazīstamiem orientieriem.

dēzCal vada jūs ar sava 6" ekrāna palīdzību, kas ir viegli aplūkojams no jebkuras vietas jūsu kabīnē. Īpaši skaļas, uzlabotas skandas nodrošina ar saprotamām balss norādēm pagriezienu pēc pagrieziena, kas ir viegli saklausāmas pāri skaņām uz lielceļiem. 

Izrunātas Garmin Real Directions™ norādes vada jūs kā draugs - izmantojot atpazīstamus orientierus, ēkas un luksoforus grūti salasāmu ceļa nosaukumu zīmju vietā. Piemēram, navigācijas norādes ierīces ekrānā pavada balss norāde, informējot jūs "pagriezties pa kreisi pie Marks and Spencer apģērbu veikala". Funkcija var nedarboties visos reģionos un visās valodās.

 

Smartphone Link saderība.

Smartphone Link ir bezmaksas mobilā aplikācija, kas savieno dēzlCam ar jūsu saderīgo iPhone® vai Android™ viedtālruni. Kad sapārota, jūsu dēzlCam ierīce var izmantot jūsu tālrunī esošo datu plānu, lai dalītos informācijā. Smartphone Link sniedz jums pieeju arī Garmin Live Services pakalpojumiem bez maksas ar noderīgu tiešā laika informāciju, piemēram - informāciju par laika apstākļiem. Iegādājoties Premium saturu, jūs aplikācijā varat iegūt padziļinātu informāciju no laika apstākļu radariem un satiksmes kamerām.

 

Aizmugurējā skata kameras atbalsts.

Pievienojiet atsevišķi iegādājamo BC 30 aizmugurējā skata kameru, lai jūs varētu redzēt, kas notiek aiz jūsu automašīnas, kas braucat atpakaļgaitā. Kad ierīces ir sapārotas, dēzlCam uzrāda video informāciju tieši savā košajā 6" ekrānā. Ja nepieciešams, jūs varat kameru pievienot pie pastāvīgas strāvas avota un viegli pārslēgties starp naviģēšanas un kameras režīmiem navigācijas ierīcē. Kameras pievienošanai ir ieteicama profesionāļa palīdzība.

 

Up Ahead funkcija.

Ar Up Ahead funkciju jūs viegli varat uzmeklēt vietas, neatstājot kartes skatu navigācijas ierīcē. Kamēr jūs braucat savā maršrutā, funkcija pastāvīgi informē jūs par tuvumā esošajiem servisiem, ieskaitot ēstuves, degvielas uzpildes stacijas un bankomātus. Pats labākais: Up Ahead ir pielāgojama, lai jūs zinātu tieši jums nepieciešamo lokāciju atrašanos jūsu ceļa laikā. 

 

Vairāk informācijas uz ceļa.

Naviģēšanas ekrāns uzrāda informāciju par jūsu ātrumu, atļauto ātrumu, ielu uz kuras atrodaties un plānoto ierašanās laiku. Ierīce uzrāda arī kravas auto atļauto ātrumu, ja tas atšķiras no uzrādītā vieglo automašīnu atļautā maksimālā ātruma. Ierīce automātiski nomaina laika zonas un nodrošina ar informāciju par saules lēktiem un rietiem. Jūsu dēzlCam ierīce brīdina jūs arī, kad pietuvojaties valstu robežām un aprēķina jūsu ierašanās laiku.

 

Foursquare pievieno miljoniem jaunu Intereses Punktu.

Mūsu Intereses Punktu datu bāze tagad ir papildināta ar papildus informāciju no Foursquare®. Foursquare pievieno miljoniem jaunu un populāru restorānu, veikalu, servisu un citu punktu.

 

Iekļauj bezmaksas karšu atjaunojumus.

dēzlCam LMT ir iepriekšēji ielādēta detalizēta Eiropas ceļu karte. Ar bezmaksas karšu atjaunojumiem ierīces mūža laikā, jūsu maršruti atainosies visaktuālākajās kartēs, Intereses Punktos un navigācijas informācijā. Jaunu karšu lejuplāde ir pieejama bez maksas, lai paildzinātu jūsu GPS ierīces lietošanas mūžu.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6 "
  • Navigācijas sistēmas

    veids GPS
    balsa instrukcijas
    balsa komandas
    ceļa informācija
    kartes
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 7 GB
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts MicroSD
  • Valoda

    balsa narādījumu valodas igauņu
    valodas Igauņu, Angļu
  • Barošana

    barošana no akumulatora
  • Izmēri

    svars 319,2 g
    platums 18,3 cm
    augstums 9,4 cm
    dziļums 3,3 cm
  • Vispārīgie parametri

    īpašības
    ražotājs Garmin
    komplektācija 8 GB microSD, stiprinājums ar magnētu, auto lādētājs (12-24 V), USB vads
    krāsa melna

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.