Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis Galaxy A8, Samsung

Viedtālrunis Galaxy A8, Samsung
  • Viedtālrunis Galaxy A8, Samsung
  • Viedtālrunis Galaxy A8, Samsung
  • Viedtālrunis Galaxy A8, Samsung
  • Viedtālrunis Galaxy A8, Samsung

Viedtālrunis Galaxy A8, Samsung

Preces kods: SM-A530FZKDSEB Ražotājs: Samsung
279.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis Galaxy A8, Samsung / SM-A530FZKDSEB

Baudi plašāku skatu ar Galaxy A8 Infinity Display. Viedtālruņa neatkārtojamais ekrāns, kas sniedzas no vienas malas uz otru, paver jaunu skatu no kura nevar novērst ne acu.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Iegrimsti notiekošajā
Pateicoties Infinity Display 18.5:9 attēla attiecībai, varēsi pilnībā iegrimt notiekošajā. Līdz šim lielākais Galaxy A sērijas viedtālruņa ekrāns nodrošina kino pietuvinātu skatīšanās pieredzi.

 

Redzi visu vienlaicīgi
Atšķirībā no iepriekšējiem modeļiem plašais Infinity Display ekrāns ļauj lasīt un skatīt vairāk, ritinot mazāk. Neatkarīgi no tā, vai tie ir sociālo tīklu jaunumi, vai jaunākās ziņas, tagad varēsi ļaut saviem pirkstiem atpūsties.

 

Mākslas darbs vienā mirklī
Uzņemt izcilas bildes ar Galaxy A8 ir tikpat vienkārši kā nospiest pogu. Divu lēcu priekšējā kamera un automātiskais fokuss paver jaunas iespējas pašbilžu un kopbilžu uzņemšanai. Savukārt ar 16MP aizmugurējo kameru var tvert īpaši skaidrus un gaišus foto.

 

Perfektām pašbildēm
Fotografējot ar divu lēcu priekšējo kameru, pievieno savām pašbildēm sajūtas un jautrību ar Rediģējamā fokusa režīmu. Tas ļaus pielāgot Bokeh jeb fona izplūduma efektu, lai tu un tavi draugi izceltos. Vēlāk vari arī pielāgot fotogrāfijas fokusu. Pirms fotomirkļa uzņemšanas ieslēdz arī Sejas attēla uzlabošanas efektu vēl lieliskākām pašbildēm un kopbildēm.

 

Uzmanības centrā - jautrība
Personalizē fotogrāfijas ar interesantām uzlīmēm un filtriem. Dekorē pašbildes ar uzlīmēm, izmantojot sejas atpazīšanas tehnoloģiju, vai rediģē mirkļus pirms to uzņemšanas ar Pārtikas režīmu un Sejas attēla uzlabošanas efektu vai filtriem. Lai darbībā izskatītos vislabāk, sejas attēla uzlabošanas efekts darbojas arī ar priekšējo kameru uzņemot video.

 

Fotografē jebkurā gaismā
Pat esot tumsā vai vājā apgaismojumā, ar Galaxy A8 aizmugurējo kameru tu vari uzņemt skaidrus fotoattēlus. Kamerai ir gaišāks F1.7 objektīvs, 1.12 µm lieli pikseļi un lielāks 1/2.8” sensors, kas ļauj ieplūst vairāk gaismai un radīt izteiksmīgākas un detalizētākas fotogrāfijas.

 

Gudrā meklēšana
Galerijas meklēšanas joslā ērti atrodi sev interesējošo fotogrāfiju. Veicot meklēšanu, galerijā tiks analizētas un atlasītas atbilstošākās fotogrāfijas, un tās pat tiks sadalītas kategorijās.

 

Ūdens un putekļu izturīgs
Ja vēlies viedtālruni, kas darbojas jebkur, kur dzīve aizved, ar Galaxy A8 vari būt drošs. Tas ir aprīkots ar IP68 klases* standartam atbilstošu ūdens un putekļu izturību, lai nedz šļaksti, nedz lietus tevi nespētu apturēt.

 

Radīts, lai palīdzētu
Seko savam dienas ritmam, uzliec atgādinājumus un iegūsti informāciju caur kameru ar Bixby. Tas ir virtuālais asistents, kas saprot tekstus un skārienus, un iegaumē lietotāja ieradumus. Ar Bixby Home, Bixby Vision un Bixby atgādinājumu, tas viegli iekļaujas ne tikai Galaxy A8 viedtālrunī, bet arī lietotāja ikdienā.

 

Vienmēr gatavībā
Always On Display funkcija ļauj parādīt svarīgāko informāciju, piemēram, datumu, laiku, paziņojumus un akumulatora līmeni, neaktivizējot viedtālruni.

 

Darba un privātās sarakstes - atsevišķi
Viegli savā starpā nodali darba ziņas un personīgās sarakstes. Ar duālo ziņapmaiņu tagad vari pievienoties diviem dažādiem profiliem savā iemīļotākajā saziņas lietotnē* - un ir pavisam viegli ielādēt tās abas viedtālruņa sākumekrānā.

 

Aizsargā savus datus
Galaxy A8 viedtālrunī esošo personīgo informāciju glabā Drošajā mapē. Tā veido atsevišķu vietu telefona atmiņā, lai saglabātu personīgu informāciju un nodrošinātos, ka tā ir paredzēta tikai ierīces lietotājam.

 

Ērta Wi-Fi tīkla pārvaldība
Ar pielāgojamo Galaxy A8 telefonā esošo Wi-Fi pārvaldību bez piepūles ierobežo mobilos datu lietojumu un akumulatora darbības ilgumu. Tas atcerēsies, kur pēdējo reizi pieslēdzies Wi-Fi tīklam, un automātiski ar to savienos, kad būsi tīkla tuvumā. Kad pamet tīkla uztveršanas diapazonu, tas automātiski izslēdzas, lai netērētu akumulatora darbības ilgumu.

 

Ātra un vienkārša atbloķēšana
Atbloķēšana ir tik pat vienkārša kā pašbildes uzņemšana vai pirksta nospieduma skenēšana. Ar sejas atpazīšanas funkciju un pirkstu nospieduma skenēšanu telefona atbloķēšana ir ātra un ērta.

 

Dari vairāk un uzglabā vairāk
Ar Galaxy A8 4 GB RAM atmiņu iespējams bez aizķeršanās darboties ar vairākām programmām vienlaicīgi vai spēlēt spēles. Galaxy A8 atbalsta divu SIM karšu funkcionalitāti un tā atmiņu iespējams paplašināt līdz pat 400 GB ar microSD karti.

 

Vairāk nekā tikai telefons
Maini to kā lieto savu viedtālruni un padari savu dzīvi ērtāku. Seko līdzi saviem treniņiem ar nēsājamām ierīcēm, izpēti jaunus apvāršņus ar Gear VR un pārvaldi savu gudro māju ar Samsung Connect.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Samsung
    aizsardzības līmenis IP68
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
    procesors Exynox 7885
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 32 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 5,6 "
    ekrāna izšķirtspēja
    2220x1080
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts MicroSD
    maksimālā atmiņas kartes ietilpība 400 GB
  • Funkcijas

    sensori žiroskops, NFC, akselerometrs, barometrs, pirkstu nospiedumu sensors, ģeomagnētiskais sensors, attāluma sensors
    GPS GLONASS, GPS, Beidou
    FM radio
    Dual-SIM
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
  • Akumulators

    tilpums 3000 mAh
    bezvadu lādēšana
  • Izmēri

    svars 169 g
    augstums 14,92 cm
    platums 7,06 cm
    dziļums 0,84 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.