Lai uzlabotu mājas lapas darbību, lūdzam Jūs piekrist sīkdatņu (cookies) izmantošanai. Sīkdatnes Jums ļaus redzēt precīzāku produkta informāciju un video, ko sniedz trešās puses. Sīkdatnes tiek izmantotas arī veikalu atrašanās vietas attēlošanai kartē. 
Visi sīkdatņu lietošanas nosacījumi ir pieejami šeit: Sīkdatņu izmantošanas nosacījumi.


Es piekrītu

Klientu centrs
Pr-Sv 10:00-21:00

67 555 888

 

          

n

Šo preci nav iespējams iegādāties.

 >   > 
Preces kods: C20GRAEF

Griezējs-šķēlētājs Classic C 20, Graef

83
Bonusa punkti

Griezējs-šķēlētājs Classic C 20, Graef

Griezējs-šķēlētājs Classic C 20, Graef / C20GRAEF

Pārtikas šķēlētājs var tikt izmantots maizes, šķiņķa, desas, siera, augļu, dārzeņu un citu produktu griešanai. Šis modelis ir ļoti jaudīgs, kas ļaus ātri un precīzi apstrādāt produktus. 

Nedrīkst izmantot saldēto produktu, gaļas ar kaulu, augļu ar cietu kodolu, produktu follijā vai plastmasas apvalkā griešanai.

• Griešanas diapazons: 0 - 20 mm
• Darbības ilgums bez pārtraukuma: 10 min
• Nepieciešamais pārtraukums pirms nākamā darbības cikla: 15-30 min
• Nerūsējošā tērauda zobains asmens - 170 mm 
• Alumīnija motora pārsegs, stikla pamatne, plastmasas/nerūsējošā tērauda korpuss
• Jauda 170W
• Jaudīgs, bet īpaši kluss motors

Papildus informācija
  • 1 2 3 4 5

  • Vērtēt un komentēt
  • Salīdzināt
  • Apraksts
  • Specifikācija
  • Komentāri

Ieslēgšanas bloķēšana

Lai pasargātu ierīci no nepareizas lietošanas, ierīce ir aprīkota ar ieslēgšanas slēdzeni. Ierīci var ieslēgt tikai tad, kad ir ieslēgta ieslēgšanas slēdzene.

 

Sagrieziet šķēlēs visu, kas jums nepieciešams

Ar ierīces palīdzību jūs varat griezt maizi, šķiņķi, desu, sieru, augļus, dārzeņus utt.

 

Mīkstus pārtikas produktus (piemēram, sieru vai šķiņķi) vislabāk griezt, kad tie ir atdzesēti. Mīkstie produkti tiek sagriezti labāk, ja tos griežat lēnām. Griežot gurķus vai burkānus, labāk tos sagriezt līdzīga garuma gabaliņos un pēc tam griezt šķēlēs.

 

!! Neizmantojiet cietu priekšmetu griešanai, piemēram, saldēta pārtika, kauli, koksne, metāla loksnes utt.

 

Naža izturība

Lai saglabātu Graef naža asumu un izturību, ieteicams regulāri tīrīt nazi, it īpaši pēc sālītas gaļas vai šķiņķa sagriešanas. Pat griežot produktus, kuros ir daudz ūdens, piemēram, tomāti vai gurķi, nepietiekamas vai nepareizas tīrīšanas dēļ uz virsmas var veidoties rūsa.

 

Uzreiz pēc lietošanas ieteicams nazi notīrīt ar mitru salveti, ja nepieciešams, ar nelielu mazgāšanas līdzekļa daudzumu. Nedrīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.