Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin

Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin

Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin

Preces kods: 010-01733-01 Ražotājs: Garmin
629.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5X Sapphire, Garmin / 010-01733-01

Iegūstiet vairāk no saviem treniņiem

Fēnix 5X ir īpaši funkcionāls GPS pulkstenis sportistiem un piedzīvojumu meklētājiem. Tas ir pirmais fēnix sērijas pulkstenis, kurā ir iekļauta pilnas Eiropas tūrisma karte ērtai atrašanās vietas noteikšanai, lai jūs varētu pārspēt vakardienas sniegumu un droši atgriezties mājās. Jūs iegūstat tādas funkcijas treniņiem kā Elevate™ pulsa no plaukstas nolasīšanas tehnoloģija2, iebūvēti profili dažādiem aktivitāšu veidiem, padziļināti izpildījuma mērījumi un treniņa statusa lasījumi, kas ļauj jums trenēties efektīvāk. Viedie ziņojumi1 ļauj nezaudēt kontaktu ar apkārtējo pasauli aktivitātes laikā. Papildus, QuickFit™ siksniņas ap roku ļauj jums pielāgot ierīci katrai dzīves situācijai, turklāt - neizmantojot instrumentus to nomaiņai.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Lielisks izskats un funkcijām bagāts izpildījums

fēnix 5X ir ultra-funkcionāls pulkstenis ar 51 mm diametru un vislabāko funkciju klāstu treniņiem un naviģēšanai. fēnix 5X ir izturīga, kvalitatīva EXO tipa antena no tērauda, kas ir pilnībā integrēta ierīces korpusā un ļauj ierīcei darboties apstākļos 100 m dziļumā. fēnix 5X atbilst gan jūsu askētiskajām, gan sportiskajām vajadzībām.  

 

Krāsaina karte līdz pat finiša līnijai 

Vienalga, atrodaties pilsētā vai mežos, fēnix 5X kartēšanas un naviģēšanas funkciju klāsts palīdzēs jums orientēties un nezaudēt izvēlēto virzienu, uzmetot skatu sava pulksteņa ekrānam.

• Iepriekšēji ielādēta krāsaina Eiropas tūrisma karte, kas ir optimizēta izmantošanai pulkstenī.
• Apļveida maršrutācijas iespēja sniedz skrējējiem un velobraucējiem ievadīt ierīcē vēlamo distanci un aplūkot piedāvātos maršrutu variantus.
• Viegli saprotamas norādes ataino priekšā esošos pagriezienus maršrutā.Around Me martes režīms ataino apkārt esošās lokācijas ar atvienkāršotu grafisko interfeisu, kas veicina informētību un drošību arī tad, kad ceļojat nepazīstamā apvidū.
• Datu pārklājumi kartē izceļ pamatinformāciju, lai jums nevajadzētu pārslēgties starp datu laukiem aktivitātes laikā.GroupTrack4 ļauj jums zināt jūsu sporta biedru atrašanās vietas tādu piedzīvojumu laikā kā slēpošana; LiveTrack ļauj jūsu draugiem sekot jums jūsu piedzīvojumos reālajā laikā2.

fēnix 5X ir ietvertas šādas sporta un tūrisma kartes (infomācija 05.2017., Latvijā oficiāli izplatītajās ierīcēs):

• Garmin Cycle Map EU
• TopoActive Europe v4 West
• TopoActive Europe v4 East

Golfam laukumu kartes:

• CourseView Medium SE Americas
• CourseView Medium SE Europe, Midle East & Africe
• CourseView Medium SE Pacific

 

Nepārspējama informācijas salasāmība skrējiena laikā

Pastāvīgi ieslēgts, augstas izšķirtspējas, krāsains Garmin Chroma Display™ ekrāns nodrošina ar lielisku salasāmību jebkurā laikā. fēnix 5X izmanto 1,2" ekrānu ar transflektīvo tehnoloģiju, kas vienlaicīgi atstaro un raida gaismu, nodrošinot ar vēl labāku ierīces ciparnīcas salasāmību intensīvas saules gaismas apstākļos. Lai garantētu pastiprinātu izturību izaicinošos apstākļos, šajā sporta pulkstenī ir augstas kvalitātes, pret skrāpējumiem drošs safīra stikliņš.

 

Pielāgojiet ierīci savam stilam, izmantojot nomaināmas siksniņas!

QuickFit siksniņu ap roku klāsts ļauj jums izvēlēties no augstas kvalitātes ādas, metāla vai silikona materiāla, padarot vieglu pāreju no sporta uz cita veida stiliem. Lai veiktu siksniņu nomaiņu, nav nepieciešamības izmantot kādus instrumentus. Uzlieciet, nofiksējiet un dodieties ceļā.

 

Viss, kas jums ir jāzina par savu treniņu

Jūs cenšaties kļūt aizvien labāks un labāks, šis iemesls dzen jūs cauri neskaitāmām treniņu stundām. fēnix 5X jaunais izpildījuma palīgrīks (Performance Widget) uztur visu informāciju viegli pieejamā vietā, lai jūs labāk varētu sekot līdzi savam fiziskās sagatavotības līmenim un trenēties efektīvāk.

• Treniņu statuss: izstāsta jums, cik efektīvs ir bijis treniņš un apgādā jūs ar norādījumiem par to vai jūsu treniņi ir produktīvi un atmaksājas.
• VO2 max aprēķins: apstrādā skriešanas vai velobraukšanas datus, lai aprēķinātu maksimālo skābekļa patēriņu jūs varat patērēt minūtes laikā un sniedz jums ieskatu jūsu fiziskajā stāvoklī. 
• Treniņu slodze: pastāsta jums, cik smagi esat trenējies laika periodā, neskatoties uz aktivitātes veidu.
• Atlabšanas padomdevējs: ar atlabšanas taimeri, kas paziņo jums ieteicamo atlikušo laiku atlabšanai pēc jūsu pēdējā treniņa.

Attīstīti indikatori kā jūsu funkcionālā sliekšņa jauda (FTP) un laktāta slieksnis palīdz jums labāk izvērtēt jūsu patieso snieguma līmeni velobraukšanas vai skrējiena laikā un sacensību laika plānotājs laika gaitā nosaka jūsu ideālo finiša laiku 5k, 10k, pusmaratonā un maratona distances sacensībās, balstoties uz jūsu pašreizējo VO2 max skaitli. Treniņa efekta funkcijas otrā versija (Training Effect 2.0) nodrošinās ar aerobā un anaerobā ieguvuma rezultātiem, lai jūs varētu labāk izprast sava augstas slodzes līmeņa intervālu treniņa ieguvumus.

 

Tik daudz veidu kā saglabāt kontaktu ar pasauli

Visi fēnix 5 modeļi atbalsta viedos ziņojumus, kad sapāroti ar saderīgu ierīci. Saņemiet e-pastus, SMS un ziņojumus tieši savā pulksteņa ekrānā! Cita jaunā fēnix 5 funkcija ir Group Track4, kas ļauj jums piepārot savu ierīci caur Garmin Connect™ vietni, lai jūs varētu sekot līdzi visu pievienoto komandas biedru atrašanās vietām, ja sanāk noklīst vienam no otra sporta aktivitāšu laikā. Citas savienojuma funkcijas ietver sevī automātiskas augšupielādes Garmin Connect, izmantojot Wi-Fi, LiveTrack funkciju un dalīšanos informācijā sociālajos tīklos caur mūsu bezmaksas  Garmin Connect™ Mobile lietotni.

 

Valkājiet savu personību uz savas piedurknes!

Jūs varat arī lejupielādēt mūsu bezmaksas Garmin Face It™ ciparnīcu lietotni, lai pielāgotu savu fēnix 5X ar jebkuru fotogrāfiju no sava viedtālruņa. Vienkārši lejupielādējiet lietotni, izvēlieties attēlu no foto galerijas, pielāgojiet ciparnīcas stilu un iestatiet to kā fonu savam pulkstenim. Vienalga - gleznaina dabas ainava no jūsu pēdējā ceļojuma kalnos vai jūsu jaunā kucēna portrets, ar Garmin jūs varat pievienot savam pulkstenim savu unikālo personību.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    aizsardzības līmenis 10ATM
    ūdens noturīgs 100 m
    maināma siksniņa
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Sporta viedpulkstenis
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 1,2 "
    ekrāna izšķirtspēja
    240x240
  • Izmēri

    svars 98 g
    platums 5,1 cm
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava
    maksimālā skābekļa patēriņa mērījumi (VO2 max)
  • Funkcijas

    GPS

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.