Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Objektīvs Tamron AF 18-400мм Di II VC HLD priekš Canon

Objektīvs Tamron AF 18-400мм Di II VC HLD priekš Canon
  • Objektīvs Tamron AF 18-400мм Di II VC HLD priekš Canon

Objektīvs Tamron AF 18-400мм Di II VC HLD priekš Canon

Preces kods: AF18-400MMCANON Ražotājs: Tamron
799.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Objektīvs AF 18-400мм Di II VC HLD priekš Canon, Tamron / AF18-400MMCANON

Pateicoties jaunākajai optiskajai tehnoloģijai, Jūs varat izmantot iepriekš neiedomājamas fotografēšanas iespējas. Šis ļoti daudzpusīgais tālummaiņas objektīvs digitālajām spoguļkamerām ar APS-C sensoru, kas ietver milzīgu fokusa garuma diapazonu no 18 mm līdz 400 mm. Šīs objektīvs ļauj ievērojami tuvināt attālinātus objektus un nodrošina izlīdzinošās perspektīvas efektu, kas ir iespējams tikai ar telefoto objektīva palīdzību.

Pateicoties šīm īpašībām un mitruma necaurlaidīgam dizainam, Tamron 18-400mm papildinās ceļojuma priekus ar reālu mākslas fotogrāfiju prieku. Tagad jūs varat izmantot vienu un to pašu objektīvu, lai fotografētu burtiski visu - no ainavām un pilsētām ar neona gaismām līdz detalizētiem portretiem un krāšņiem ziediem.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Izmēģiniet apbrīnojamu fokusa diapazonu un izcilu optisko veiktspēju 18mm, 50mm, 100mm, 200mm, 400mm. Unikāls fokusa attāluma diapazons un izcilie optiskie raksturlielumi. Tas ir ultra-telefoto universālais tālummaiņas objektīvs ar fokusa attālumu diapazonu no 18 līdz 400 mm. Tagad jūs vara fotografēt visu ar viena objektīva palīdzību - no krāšņas panorāmas ainavas līdz putniem augstu debesīs. Jaunākais optiskais dizains ietver sevī zemas dispersijas lēcas un asfēriskas lēcas. Objektīva maksimālā palielinājuma attiecība ir 1: 2.9, tādēļ jūs varat baudīt arī tele-makro fotogrāfijas.

 

Kompakts izmērs ar maksimālu ekvivalentu fokusa attālumu (EGF) 620 mm. Pateicoties "Tamron" izstrādātajai "viss vienā" tehnoloģijai, jūs varat ceļot ar vienu 121,4 mm garu objektīvu kas sver tikai 705 gramus. Izmēģiniet asas fotografēšanas izjūtas ar kompaktas fotokameras palīdzību, kas ļauj uzņemt lieliskus attēlus ultra-telefokusa attālumos.

 

Objektīvs nodrošina vienmērīgu tālummaiņu: Tamron nodrošina vienmērīgu un vieglu objektīva lēcu kustību, kas saistītas ar objekta pietuvināšanu un attālināšanu.

 

Augsta precizitāte un mazs izmērs. Ekskluzīvs HLD auto fokusa mehānisms taupa enerģiju un nodrošina izcilu veiktspēju. Tas fokusējas precīzi un klusi, skaidri pielāgojot mehānisma rotāciju no zemiem līdz augstiem apgriezieniem un nodrošinot gludu auto fokusu. HLD - īpaši izstrādāts kompakts AF modulis, kas ļauj samazināt objektīva korpusa izmērus.

 

Universāls tālummaiņas objektīvs "viss vienā" (all-in-one). Pateicoties uzlabotajam optiskajam dizainam, kompaktajam korpusam, augstas precizitātes kameras mehānismiem un VC attēla stabilizācijas sistēmai jūs varat baudīt nākamas paaudzes inovāciju - objektīvu all-in-one.

Atpakaļ

  • Objektīvs

    nosaukums Tamron 18-400/3,5-6,3 DI II VC HLD Canon
    objektīva veids zoom objektīvs
    savienojamība ar Canon
    konstrukcija 16 lēcas 11 grupās
    fokusa attālums F28,8-640
    minimālā diafragma f/22-40
    maksimālā diafragma f/3.5-6.3
    min. fokusa attālums 0,45 m
    filtra diametrs 72 mm
  • Izmēri

    svars 710 g
    diametrs 7,9 cm
    garums 12,39 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Tamron
    savietojams ar Spoguļkameru

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.