Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon

Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon

Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon

Preces kods: COOLPIXW300ORANGE Ražotājs: Nikon
439.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Digitālā fotokamera COOLPIX W300, Nikon / COOLPIXW300ORANGE

Iepazīstinām ar izturīgo kameru COOLPIX W300 — visiem laikapstākļiem piemērotu kompakto kameru, kuru var izmantot arī dziļūdens apstākļos. Izcila attēla kvalitāte, ērta savienojamība un GPS izsekošana. Piedzīvojumiem brīvā dabā, pilsētā un visur citur.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Izturīgs korpuss. Pārliecinoša veiktspēja. Patiesa brīvība.

Kamera ir ūdensnecaurlaidīga līdz 30 m dziļumam, triecienizturīga, aukstumizturīga, kā arī netīrumu necaurlaidīga. Šo kameru var ņemt līdzi visur. Pierādījums tam būs lieliskie attēli.

 

Nirstot ņemiet līdzi kameru COOLPIX W300 un fotografējiet vai filmējiet bez ūdensnecaurlaidīgā korpusa dziļumā līdz 30 m. Šī netīrumu necaurlaidīgā kompaktā kamera lieliski darbojas arī uz sauszemes, jo ar to var veikt uzņemšanu temperatūrā līdz -10 °C. Turklāt triecienizturīgais korpuss var izturēt kritienus pat no 2,4 m augstuma. Iegūstiet augstākā līmeņa Open Water niršanas sertifikātu, brauciet pa sarežģītām trasēm un nogāzēm, neuztraucoties par kameru.

 

Aizraujoši mirkļi. Izcili attēli.

Dzidrais NIKKOR platleņķa tālummaiņas objektīvs un 16 megapikseļu CMOS sensors nodrošina izcilus neaizmirstamu mirkļu attēlus pat vājā apgaismojumā.

 

Ar īpaši jutīgo no aizmugures izgaismoto CMOS sensoru un dzidro f/2,8 objektīvu varat veikt uzņemšanu zem ūdens vai vājā apgaismojumā. 5x optiskā tālummaiņa nodrošina plašu diapazonu — 24–120 mm (35 mm ekvivalents). Turklāt 10x Dynamic Fine tālummaiņa to dubulto līdz 240 mm (35 mm ekvivalents). Izmantojot makro režīmu, ir iespējams iemūžināt gan zem ūdens, gan uz sauszemes atrodamo mazo brīnumu tuvplānus ar īpašu palielinājumu.

 

Novērtējiet 4K/UHD video detalizāciju.

Saredziet vairāk. Parādiet vairāk. Ierakstiet video īpaši augstā izšķirtspējā un iekļaujiet pat visgrūtāk pamanāmās detaļas.

 

Ērti uzņemiet 4K/UHD 30p videoierakstus vai ierakstiet pilnas augstas izšķirtspējas (1080p) video gan uz sauszemes, gan zem ūdens. AE fiksators palīdz uzņemt vienmērīgus videoierakstus mainīga apgaismojuma apstākļos, kas ir īpaši noderīgi, filmējot zem ūdens. Skatot videoierakstu atskaņošanas režīmā, varat saglabāt kadrus kā fotogrāfijas, kā arī optimizēt video kopīgošanai sociālajos tīklos, ierakstot to MP4 formātā. Vēja radītā trokšņa samazināšanas funkcija var samazināt skaņu, ko rada vējš, pūšot kameras iebūvētajā stereomikrofonā.

 

Radošās iespējas. Jūsu rīcībā.

Ērti izveidojiet dramatiskus klipus, izmantojot kamerā iebūvētās ierakstīšanas intervāla un intervāla video funkcijas.

 

Uzņemiet paātrinātu video ar braucienu pa jaunu trasi, izmantojot ierakstīšanas intervāla video. Ar šo moderno funkciju ātri mainīgos sižetos un apstākļos var noteikt centrālo objektu. Ļaujiet kamerai izveidot intervāla videoklipu ar naksnīgajām debesīm nometnē. Vai ar sauli, kas riet horizontā, kamēr atpūšaties pludmalē pēc niršanas.

 

Kamera, kas zina, kur jūs dodaties. Un parāda, kur esat bijis.

Pievienojiet fotogrāfijām ģeogrāfisko atzīmi un reģistrējiet savu ceļojuma maršrutu. GPS/GLONASS/QZSS atbalsts ļauj kameras monitorā tūlītēji pārbaudīt atrašanās vietu vai ūdens dziļumu.

 

Sekojiet līdzi atrašanās vietas augstumam vai dziļumam zem ūdens, izmantojot dubulto altimetru/dziļuma mērītāju. Kameras jaunā rīku poga nekavējoties parāda ekrānā GPS, augstuma/dziļuma vai gaisa spiediena/ūdens spiediena rādītājus. Uzņemšanas laikā ierakstīto informāciju par augstumu un ūdens dziļumu var iekļaut attēla datos (EXIF).

 

Dalieties redzētajā. Saziņai izmantojiet SnapBridge.

Nodrošiniet nepārtrauktu kameras un viedierīces savienojumu, lai sinhronizētu fotogrāfijas to uzņemšanas laikā un pēc tam nekavējoties kopīgotu tās. Izmantojiet savu viedierīci, lai fotografētu attālināti.

 

Nikon tehnoloģija SnapBridge nodrošina nepārtrauktu COOLPIX W300 un viedierīces savienojumu, izmantojot Bluetooth® zema enerģijas patēriņa tehnoloģiju. Sinhronizējiet fotogrāfijas ar ierīci uzņemšanas laikā — savienojums nav jāveido ikreiz no jauna. Manuāli pārsūtiet video jebkurā brīdī, izmantojot kameras iebūvēto Wi-Fi®. Izmantojot SnapBridge savienojumu, varat fotografēt attālināti ar savu viedierīci.

 

Asas fotogrāfijas un stabila fotografēšana. Uz sauszemes vai zem ūdens.

Piedzīvojumi negaida. Šīs kameras ātrais autofokuss un efektīvā vibrāciju samazināšana nodrošina ātru, stabilu un precīzu fotografēšanu.

 

Ātrā autofokusa (AF) sistēma ar mērķa meklēšanas AF tehnoloģiju saglabā paredzēto objektu fokusā pat zem ūdens vai vājā apgaismojumā. Objekti tiek fokusēti neticami ātri neatkarīgi no tā, vai uzņemat nirēja portretu zem ūdens vai filmējat aktīvu darbību saulrietā. Nikon piecu asu jauktā vibrāciju samazināšana kompensē kameras drebēšanu, lai jūs iegūtu stabilu videoierakstu. Ideāli piemērota filmēšanai no braucoša džipa aizmugures.

 

Ērta vadība piedzīvojumiem bagātai ikdienai.

Kamera ir aprīkota ar dziļu rokturi un lielu ekrānu un ir ērti lietojama zem ūdens vai ar cimdiem — tādējādi jūs pilnībā varat pievērsties darbībai.

 

Šī nelielā kamera sver tikai 231 g, tomēr tai ir liels monitors ar lielisku redzamību. 7,5 cm 920 tūkst. punktu TFT monitorā var viegli apstiprināt kameras iestatījumus, pārbaudīt kompozīciju un pārskatīt attēlus. Varat izmantot LED gaismas pogu, lai izgaismotu tumšāku apkārtni. Papildu vieta starp pogām un lielie tālummaiņas vadības elementi nozīmē, ka varat vieglāk veikt darbības arī tad, kad rokās ir cimdi. Dziļais pretslīdes rokturis nodrošina ciešu satvērienu.

 

Pasaule gaida. Atklājiet to!

Kameras trijkāja ligzda ir noderīga gan piederumu, piemēram, Nikon zemūdens zibspuldzes, izmantošanai, gan intervāla video uzņemšanai ar trijkāji.

 

Trijkāja ligzdai var pievienot dažādus piederumus (tostarp pašportretu nūju), kā arī trijkāji. Turklāt šī kamera ir saderīga ar Nikon zemūdens Speedlight zibspuldzi SB-N10, ko var izmantot līdz 30 m dziļumā. Izmantojiet to, lai izgaismotu tumšo zemūdens pasauli, un pārsteidziet draugus ar savu zemūdens piedzīvojumu dzīvīgo attēlojumu.

Atpakaļ

  • Kamera

    efektīvo pikseļu skaits 16 Mpx
    attēla izmērs līdz 4608x3456 px
    fokusa attālums (35mm ekvivalēnts) F24–120 mm
    diafragma f/2,8–4,9
    ISO jūtīgums AUTO, 125–1600, 3200, 6400
    slēdža ātrums 1/1500–1 s
    digitalais stabilizātors
    optiskais stabilizātors
    digitālā tālummaiņa 4 ×
    optiskā tālummaiņa 5 ×
    GPS sistēma
    ieraksta formats JPEG, MP4
    iebūvēts mikrofons
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts SD, SDHC, SDXC
  • Savienojumi

    HDMI
    USB-A 2.0
    WiFi
  • Izmēri

    svars 231 g
    platums 11,1 cm
    augstums 6,6 cm
    dziļums 0,29 cm
  • Vispārīgie parametri

    Kameras tips kompaktkamera
    īpašības Ūdensnecaurlaidības aizsardzības klase IPX8
    komplektācija Kameras siksna, uzlādējams litija jonu akumulators EN-EL12, uzlādes maiņstrāvas adapteris EH-73P56, USB vads UC-E21
    ražotājs Nikon
    krāsa oranža
  • Barošana

    akumulatora veids Li-ion EN-EL12
    barošana no akumulatora

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.