Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon

Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon
  • Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon

Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon

Preces kods: COOLPIXA300RED Ražotājs: Nikon
169.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Digitālā fotokamera COOLPIX A300, Nikon / COOLPIXA300RED

Iegūstiet izcilas kvalitātes bildes ar šo kompakto un moderno COOLPIX A300 kameru.

COOLPIX A300 kamera ir neliela izmēra un viegla, tādēļ to var ielikt kabatā vai somā. Kamerai ir NIKKOR objektīvs ar 8x optisko tālummaiņu, ko var palielināt līdz 16x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai, tādēļ jūs vienmēr varēsiet uzņemt tuvplānus ar draugiem un ģimeni, kā arī to var pievienot viedierīcei, izmantojot SnapBridge lietojumprogrammu.

Pateicoties 20,1 megapikseļa attēla sensoram jūs vienmēr iegūsiet augstas izšķirtspējas attēlus, savukārt augstas veiktspējas vibrāciju samazināšanas (VR) tehnoloģija novērš kameras drebēšanas ietekmē radītos efektus, tādējādi nodrošinot attēlus ar lielisku asumu vai vienmērīgus HD videoklipus. Izmantojot viedportretēšanas režīmu, uzņemsiet nevainojamus portretus, savukārt, aktivizējot sižeta automātisko atlasītāju, kameras iestatījumi tiks automātiski optimizēti. Izmantojot COOLPIX A300 kameru jūs vienmēr eleganti iemūžināsiet sev apkārt notiekošo.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

ELEGANTS UN KOMPAKTS KORPUSS
Kamerai ir plāns korpuss, kura dziļums ir aptuveni 20,1 mm, un tā sver tikai 119 g, tādēļ tā izskatās īpaši eleganta. Šo kompaktkameru varēsiet ielikt kabatā vai rokassomiņā un ņemt līdzi it visur un jebkurā laikā. Kamera ir pieejama dažādās spilgtās un modernās krāsās, tādēļ varēsiet izvēlēties kameru, kas ne tikai precīzi atbilst jūsu dzīves stilam, bet arī uzņem skaistas augstas izšķirtspējas fotogrāfijas un videoklipus.


SNAPBRIDGE
SnapBridge nodrošina pastāvīgu mazjaudas savienojumu starp kameru un viedtālruni vai planšetdatoru, tādējādi ļaujot ērti pārvaldīt visas fotogrāfijas. Tagad jūs varat sinhronizēt uzņēmumus ar viedierīci uzņemšanas laikā un tūlīt pat kopīgot attēlus. Turklāt jūs varat pārvadīt kameras galvenās funkcijas no tālruņa, atjaunināt kameras iestatījumus un veikt citas darbības.

 

20,1 MP CCD ATTĒLA SENSORS
Liels megapikseļu skaits ietverts kompaktā korpusā — šīs kameras attēla sensoram ir izcila veiktspēja neatkarīgi no apgaismojuma apstākļiem, tādēļ jūs iegūsiet skaidrus attēlus pat sliktā apgaismojumā. Visiem attēliem vienmēr tiek nodrošināta augsta izšķirtspēja, tādēļ tie ir lieliski piemēroti arī lielformāta printēšanai.

 

NIKKOR 8X OPTISKĀS TĀLUMMAIŅAS OBJEKTĪVS
Kvalitatīvā NIKKOR optika ar 8x tālummaiņu, ko var palielināt līdz 16 Dynamic Fine Zoom tālummaiņai, nodrošina daudzveidīgas iespējas un 25–200 mm platu skata leņķi (35 mm formāta ekvivalents). Varat iemūžināt tuvplānā sejas izteiksmes, uzņemt grupas fotogrāfiju ar draugiem, ierakstīt ikvienu ģimenes svinību mirkli vai arī uzņemt unikālus skatus ceļojuma laikā.


AUGSTAS VEIKTSPĒJAS VIBRĀCIJU SAMAZINĀŠANA (VR)
Augstas veiktspējas VR tehnoloģija efektīvi novērš kameras drebēšanas ietekmē radītos efektus, tādējādi uzņemtajiem attēliem tiek nodrošināts lielisks asums pat pie maksimāla tālummaiņas iestatījuma. Uzņemot nekustīgus attēlus, objektīva pārbīdes VR tehnoloģija nodrošina tādu efektu, kas ir līdzvērtīgs par 3,0 soļiem lielākam aizvara ātrumam (saskaņā ar CIPA standartiem pie maksimālas telefoto pozīcijas).

 

ĒRTA LIETOŠANA
Izmantojot automātiskās funkcijas, piemēram, sižeta automātisko atlasītāju, mērķa meklēšanas AF un panorāmas palīgrežīmu, atvieglojiet uzņemšanas procesu un ļaujiet kamerai visu darbu paveikt jūsu vietā. Sižeta automātiskais atlasītājs automātiski izvēlas uzņemšanas apstākļiem vispiemērotāko režīmu un optimizē kameras iestatījumus. Mērķa meklēšanas AF automātiski atrod objektu un ātri to fokusē, tādējādi jūs acumirklī varat sākt uzņemšanu. Izmantojot panorāmas palīgrežīmu, varat viegli uzņemt pārsteidzošas ceļojumu panorāmas ainavas.

 

6,7 CM/2,7 COLLU 230 TŪKSTOŠU PUNKTU EKRĀNS AR ŠĶIDRO KRISTĀLU DISPLEJU
Skatiet šķidro kristālu displejā skaidrus objektus un ainas, kā arī viegli kadrējiet objektus, uzņemot gan nekustīgos attēlus, gan video. Pateicoties ekrānam ar pretatspīdumu pārklājumu un spilgtuma pielāgošanas funkciju ar 5 opcijām, izbaudiet īpaši skaidru redzamību pat spožā saules gaismā.


ILGS AKUMULATORA DARBMŪŽS
Ceļojot vai ārpus telpām uzņemot ģimenes svinības vai izklaides pasākumus, lai varētu iemūžināt ikvienu svarīgāko mirkli, ilgs akumulatora darbmūžs ir īpaši svarīgs. Vienā akumulatora uzlādes ciklā varat iegūt līdz pat 240 uzņēmumiem.


IZCILI PORTRETI BEZ LIEKAS PIEPŪLES
Uzņemot viedportretēšanas režīmā, satriecoši pašportreti tiek izveidoti automātiski. Mirkšķināšanas pārbaudes funkcija brīdina par to, ka fotogrāfijas uzņemšanas laikā objekts mirkšķina acis, savukārt smaida taimeris automātiski veic uzņemšanu, kad konstatēts, ka objekts smaida. Pēc uzņemšanas izmantojiet valdzinošās retušas funkcijas opcijas, lai mazinātu ādas toņu kontrastu un pievienotu grima efektus, piemēram, acu ēnas, skropstu tušu un lūpu krāsu. Izmēģiniet interesanto paškolāžas režīmu — kamera ar noteiktu intervālu uzņem četrus vai deviņus attēlus un pēc tam tos saglabā kā vienu kolāžas fotogrāfiju. Visi paškolāžas režīmā uzņemtie attēli tiek saglabāti arī kā atsevišķi uzņēmumi.


SPECEFEKTI UN ĀTRIE EFEKTI

Varat viegli uzlabot fotogrāfijas, uzņemšanas laikā izmantojot vairākus specefektus, piemēram, spoguļefektu, kas objektu un tā spoguļattēlu attēlo vienā kadrā, izvēles krāsu, lai vienkrāsainu attēlu papildinātu ar kādu spilgtu krāsu, vai arī nostalģisko sēpiju, kas fotogrāfijām piešķir retro stila izskatu. Piešķiriet fotogrāfijām pilnīgi citādu izskatu jau atskaņošanas režīmā, papildinot tās ar ātrajiem efektiem, piemēram, gleznas vai platleņķa objektīva efektu, vai arī pielāgojiet toni, izmantojot krustveida rastra efektu, lai attēla gaismas avotiem pievienotu zvaigžņu staru efektu.

Atpakaļ

  • Kamera

    procesors Expeed C2
    efektīvo pikseļu skaits 20,1 Mpx
    attēla izmērs līdz 5152 x 3864 px
    fokusa attālums (35mm ekvivalēnts) F25-200 mm
    diafragma f/3,7–6,6
    ISO jūtīgums AUTO, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
    slēdža ātrums 4-1/1500 s
    sērijveida foto 1,1 k/sek
    optiskais stabilizātors
    digitālā tālummaiņa 4 ×
    optiskā tālummaiņa 8 ×
    LCD displejs 2,7 "
    izšķirtspēja 230000 px
    Live View
    optiskais skatu meklētājs
    sensora displejs
    GPS sistēma
    sejas atpazīšana
    tieša drukāšana
    iebūvētā atmiņa 25 MB
    ieraksta formats JPEG, AVI
    režīmi Scene auto selector, Scene (Portrait, Landscape, Sports, Night portrait, Party/indoor, Beach, Snow, Sunset, Dusk/dawn, Night landscape, Close-up, Food, Museum, Fireworks show, Black and white copy, Backlighting, Panorama assist, Pet portrait), Special effects, Smart portrait, Auto
    maksimālā kadru frekvence 30 k/sek
    iebūvēts mikrofons
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts SD, SDHC, SDXC
  • Savienojumi

    AV izeja (PAL/NTSC)
    USB-A 2.0
    WiFi
    NFC
  • Izmēri

    svars 119 g
    platums 9,59 cm
    augstums 5,8 cm
    dziļums 2,01 cm
  • Vispārīgie parametri

    Kameras tips kompaktkamera
    komplektācija Kameras siksna, uzlādējama litija jonu baterija EN-EL19, uzlādes maiņstrāvas adapteris EH-70P, USB kabelis UC-E6, ViewNX 2 CD
    ražotājs Nikon
    krāsa sarkana
    krāsa sarkana
  • Barošana

    akumulatora veids Li-ion EN-EL19
    barošana no akumulatora

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.