Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin

Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin
  • Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin

Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin

Preces kods: 010-01338-71 Ražotājs: Garmin
499.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Aktivitāšu sensors Fēnix 3 HR, Garmin / 010-01338-71

• Nerūsējoša tērauda EXO tipa antena ar GPS + GLONASS atbalstu ātrai un precīzai atrašanās vietas noteikšanai
• Elevate™ pulsa nolasīšanas tehnoloģija no jūsu plaukstas locītavas
• Pret skrāpējumiem izturīgs safīra stikliņš uz 1,2 collu saulē salasāmā Chroma™ ekrāna
• Altimetrs, barometrs un 3-asu kompass ar automātisku kalibrāciju
• Atbalsta plašu sporta veidu un aktivitāšu klāstu ar pielāgotiem lietotāja profiliem, piemēram, skriešanai pa mežu, peldēšanai, kalnā kāpšanai, slēpošanai u.c.
• Papildinātas fitnesa treniņu funkcijas, ieskaitot maksimālā skābekļa patēriņa (VO2 Max) aprēķināšanu un atgūšanās padomdevēja funkciju, plus, klasiskās Garmin navigācijas funkcijas, piemēram – TrackBack funkcija
• Viedpulksteņa funkcijas – Smart Notifications, Connect IQ aplikācijas atbalsts un citas

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

fēnix 3 Sapphire HR ir bezkompromisu GPS sporta pulkstenis, radīts prasīgiem atlētiem un ārpustelpu piedzīvojumu meklētājiem. Elevate™ optiskā pulsometra pievienošana šim spēcīgajam pulkstenim, dod iespēju tam būt gatavam darbībai jebkurā brīdī.  Tas atbalsta GPS un GLONASS satelītus, izmantojot jauno tērauda EXO tipa antenu. Tā informācija tiek uzrādīta lieliskā krāsu ekrānā. Fēnix 3 piedāvā multisporta treniņa, skriešanas pa mežu un naviģēšanas funkcijas. Tas iepazīstina ar izturīgu, atlētiska dizaina korpusu no kvalitatīviem materiāliem un tādas viedpulksteņa funkcijas kā Connect IQ aplikācijas.

 

 

Plašs funkciju pielietojums

fēnix 3 Sapphire HR ir izveidots, lai palīdzētu cilvēkiem viņu sporta aktivitātēs un ārpustelpu dzīvē. Tas atbalsta tādus sporta veidus kā skriešana, velosports, peldēšana, skriešanu pa mežu, iekštelpu treniņi, distances slēpošana un triatlons. Papildus, tam ir tūrisma aktivitāšu atbalsts pārgājieniem, kalnā kāpšanai un slēpošanai no kalna. Tas mēra izpildījumu tā procesa laikā, seko aktivitātēm, lai dalītos ar tām, un vada lietotāju atpakaļ uz mājām, kad pārgājiens ir beidzies. Viedpulksteņa funkcijas ar to nebeidzas. uzlabotās Connect IQ lietotnes atbalsts atver fēnix 3 Sapphire HR potenciālu, lai tam tiktu pievienotas daudz vairāk funkcijas, paplašināts aktivitāšu atbalsts tuvākajā nākotnē.

 

 

Lielisks stils, kas izceļas skarbākajos apstākļos

Atlētiskajā fēnix 3 Sapphire HR ir iekļauta pulkstenī iestrādāta nerūsējoša tērauda EXO tipa antena un pulksteņa korpuss ir izveidots no pastiprināta stikla šķiedras materiāla īpašai izturībai. Dzidrs, augstas izšķirtspējas, krāsains Chroma ekrāns nodrošina ar vislabāko salasāmību jebkādos gaismas apstākļos. fēnix 3 Sapphire HR iztur spiedienu, kas ir līdzvērtīgs 100 metru dziļumam ūdenī; ierīces akumulators nodrošina ierīces darbību līdz 40 stundām UltraTrac režīmā, līdz 16 stundām standarta GPS režīmā un līdz 2 nedēļām viedpulksteņa režīmā (atkarībā no iestatījumiem).

 

 

Elevate - pulss no jūsu plaukstas locītavas

Lai nodrošinātu ar maksimālo brivības sajūtu prasīgiem atlētiem, fēnix 3 Sapphire HR iekļauj sevī Elevate tehnologiju pulsa nolasīšanai no plauktsas locītavas. Tehnoloģija sniedz jums iespēju sekot savam pulsam, nevalkājot pulsometra jostiņu. papildus pulsa uzraudzīšanai treniņa laikā, jūs varat sekot savam pulsam visas dienas garumā, lai iegūtu precīzāku informāciju par dienā sadedzināto kaloriju daudzumu.

 

 

Seko jūsu izpildījumam dažādos sporta veidos

fēnix 3 Sapphire HR ir paredzēts sportistam, kurš vēlas sekot savam izpildījumam dažādos sporta veidos. Papildus skriešanai, tam ir speciālas funkcijas, kuras ir paredzētas treniņiem peldēšanā, airēšanas sportos, golfā un citos sporta veidos. Peldes laikā, fēnix 3 HR seko jūsu distancei, tempam, īrienu skaitam un citiem parametriem. Slēpošanas/sniega dēļa režīms piefiksē visu jūsu aktivitātes dienu ar ātrumu, distanci, vertikālo kritumu un automātsiku nobraucienu uzskaitījumu (ar Auto Pause funkciju pacēlājam), sneidzot jums svarīgu informāciju tiesi uz jūsu plaukstas locītavas. Airēšanai, fēnix 3 piedāvā plašus airēšanas mērījumus, ieskaitot vēzienu skaitu, vēzienu attiecību un pat vēzienu efektivitāti, plus, piedāvā virtuāla sāncenša funkciju treniņa laikā. Golfā jūs varat aplūkot attālumus līdz grīna priekšpusei, aizmugurei un centram, katrā golfa laukumā, kuru esat lejupielādējis no Garmin Connect™. Jūs pat varat izmantot savu fēnix 3, lai attālināti vadītu savas VIRB® sporta kameras, pateicoties ANT+ tehnoloģijai.

 

 

Jūsu potenciāla pierādījums

fēnix 3 Sapphire HR ir nokomplektēts ar papildus treniņa iespējām, kas stāsta jums par jūsu fizisko sagatavotību. VO2 max1 aprēķina funkcija izmanto jūsu datus, ieskaitot jūsu skriešanas ātrumu, pulsu un izmaiņas tajā, lai aprēķinātu jūsu maksimālo skābekļa patēriņu minūtē. Sekojiet līdzi izmaiņām savā fiziskajā formā, lai noteiktu, kad tā uzlabojas; salīdziniet izmaniņas ar savu sāncenšu sasniegumiem. Citi fitnesa mērījumi ietver sevī atlabšanas padomdevēja funkciju ar atlabšanas taimeri un atlabšanas pārbaudi, sacensību laika plānotāju, kas nosaka jūsu ideālo sacensību laiku, balstoties uz jūsu pašreizējo VO2 max rādītāju.

 

 

Visi skaitļi, kas izsaka skrējēju

Kad skriešana kļūst nopietna, fēnix 3 Sapphire HR ar atsevišķi iegādājamo HRM-Run pulsometru piefiksē padziļinātus mērījumus, kuri ir nepieciešami, lai jūs uzzinātu, ko ir nepieciešams uzlabot.

 

 

Ceļa zināšanai

fēnix 3 Sapphire HR nodrošina plašu naviģēšanas un sekošanas funkciju klāstu, lai palīdzētu jums uz ceļiem un tālāk par tiem. fēnix 3 Sapphire HR ieraksta jūsu noieto ceļu GPS celiņu žurnālā, radot aiz jums iedomājamu „maizes drupaču celiņu”, lai jūs varētu atgriezties izejas pozīcijā pa jau noietajām pēdām. Tas arī ļauj jums saglabāt lokācijas, piemēram – starta/finiša līniju, maršruta punktu, kempinga atrašanās vietu, automašīnas novietošanas vietu vai citu intereses punktu. Ar fēnix 3 Sapphire HR jūs varat izveidot maršrutus un sekot tiem, saglabāt līdz 1000 lokācijām un doties uz tām. Plānojiet ceļojumus un dalieties savos piedzīvojumos ar draugiem un ģimeni, izmantojot Garmin bezmaksas plānošanas programmu datoram – BaseCamp.

 

 

Vairāk nekā vienkāršs altimets, barometrs vai kompass

fēnix 3 Sapphire HR ir aprīkots ar barometrisko altimetru un 3-asu elektronisko kompasu. Ierīce automātiski nokalibrē šos sensorus, izmantojot GPS uztvērēju, lai nodrošinātu visprecīzāko iespējamo informāciju. Iebūvētais altimetrs nodrošina ar datiem par pacēlumu, lai precīzāk sekotu līdzi kāpumiem un kritumiem, kamēr barometrs var tikt izmantots, lai prognozētu laika apstākļu izmaiņas. 3-asu elektroniskais kompass ļauj jums noteikt došanās virzienu, esat jūs kustībā vai stāvat uz vietas. Precīziem gaisa temperatūras rādījumiem no pulksteņa, sapārojiet fēnix 3 Sapphire HR ar mūsu ārējo temperatūras sensoru – tempe.

 

 

Padariet to par savu!

fēnix 3 Sapphire HR izmanto Connect IQ platformu tālākai ierīces personalizēšanai, kas ļauj jums tam pievienot papildus lietotnes, palīgrīkus, datu laukus un unikālus pulksteņa ekrāna ciparnīcas noformējumus, kas padara jūsu Garmin viedpulksteni vēl viedāku.

 

 

Nezaudējiet kontaktu ar apkārtējo pasauli!

fēnix 3 Sapphire HR patiesi ir vieds un palīdz jums uzturēt sakarus ar apkārtējo pasauli – gan saņemot Smart Notifications ziņojumus no sava viedtālruņa tieši pulkstenī2, gan automātiski augšuplādējot saglabātās aktivitātes uz Garmin Connect vietni Wi-Fi piekļuves punktos. Ja vēlaties, fēnix 3 Sapphire HR var informēt jūsu ģimeni un draugus par jūsu atrašanās vietu ar LiveTrack2 funkciju. Iegūstiet pat vēl vairāk informācijas no fēnix 3 Sapphire HR, kad savienojat to ar kādu no daudzajiem atsevišķi iegādājamiem Garmin ANT+ sensoriem, piemēram: Vector - jaudas mērījumiem velosportā, tempe – temperatūras informācijai, HRM-Run – skriešanas dinamikas datiem un pulsam u.c.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    krāsa pelēka
    ūdens noturīgs 100 m
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Sporta viedpulkstenis
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava
    maksimālā skābekļa patēriņa mērījumi (VO2 max)
  • Funkcijas

    GPS

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.