Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus

Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus
  • Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus

Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus

Preces kods: ZE553KL-3A055WW Ražotājs: Asus
449.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis ZenFone 3 Zoom, Asus / ZE553KL-3A055WW

Šis ir viedtālrunis, kurā nav vietas kompromisiem. Tas ir perfekta izvēle visiem mobilās fotogrāfijas entuziastiem. ZenFone Zoom ir apvienotas šā brīža labākās kameras un aparatūras tehnoloģijas: divu lēcu optika ar f/1.7 gaismasspēju, SONY IMX362 sensors un 2.3x optiskās tālummaiņas kamera, kā arī Snapdragon S625 procesors un Asus SuperPixel grafikas dzinis un neticami ietilpīga 5000 mAh baterija. 

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Jauni mobilās fotogrāfijas standarti

ZenFone 3 Zoom ir aprīkots ar divām pilnīgi jaunām kamerām. 12 megapikseļi, f/1.7 gaismasspēja, platleņķa lēca un Asus SuperPixel tehnoloģija - viss šis strādās kopā, lai tu varētu uzņemt skaistus attēlus, it īpaši tumšā vidē. 2.3x optiskā tālummaiņa ļaus pietuvināt attālus objektus. Dubulto kameru sistēma sniedz vēl nebijušus asuma dziļuma efektus - tavas fotogrāfijas izskatīsies kā uzņemtas ar profesionālu kameru.

 

 

Skaidri attēli no jebkuras distances

ZenFone 3 Zoom ir aprīkots ar patiesu 2.3x optisko tālummaiņu, kas ļauj uzņemt super-skaidrus tuvplānus un videoklipus ar vienu taustiņa pieskārienu. Ja gribi pietuvināt ļoti tālus objektus, tad izmanto Asus uzlaboto digitālo tālummaiņu un palielini pasauli līdz pat 12x.

 

 

Noķer īstas emocijas

Ar 2.3x optisko tālummaiņu un 59mm fokusa attālumu iegūsti pavisam jaunu veidu kā uzņemt portretus. Pietuvini savu modeli, lai iegūtu patīkami izplūdušu fonu, kas līdzinās spoguļkameras sniegtajam efektam. Kopā ar jauno Portretu režīmu tavi modeļi izskatīsies sevišķi asi, taču fons būs izplūdis un attēli izskatīsies profesionāli.

 

 

Lieliski attēli pat tumsā

Uzņem attēlus, kas tuvi realitātei. ZenFone 3 Zoom aprīkots ar 12 megapikseļu kameru, gaišu f/1.7 diafragmu un jaunāko Sony IMX362 sensoru. Kopā ar lielo 1.4µm pikseļu izmēru un sešu elementu objektīvu, kamera spēj uztvert līdz 1.25x vairāk gaismas. Attēla kvalitāti vēl vairāk uzlabo Optiskā stabilizācijas sistēma, kas ļauj uzņemt asas fotogrāfijas pat ar zemu slēdža ātrumu. SuperPixel dzinis, izmantojot sarežģītus algoritmus, ļauj palielināt uztvertās gaismas apjomu līdz pat 8 reizēm, dodot tev iespēju uzņemt attēlus pat ļoti tumšā vidē. Papildu uzlabojumi, kas palīdzēs tev iemūžināt apkārt notiekošo ir arī elektroniskā attēla stabilizācija, RGB krāsu korekcijas sensors un patiesa 4K Ultra HD video uzņemšana.

 

 

Fotogrāfēšanai naktī, vājā apgaismojumā un kontrastgaismā

Plašās diafragmas (f/1.7), lielā pikseļu izmēra (1.4µm) un Asus SuperPixel programmatūras apvienojums ir padarījis šī tālruņa kameru līdz pat 8x jutīgāku pret gaismu kā parastus viedtālruņus. Šī kamera būs piemērota tiem, kuri eksperimentē ar nakts fotogrāfiju un bildē objektus ar spēcīgu aizmugures izgaismojumu.

 

 

Fokusējies nieka 0.03 sekunžu laikā

ZenFone 3 Zoom ir uzlabots ar Asus TriTech+ tehnoloģiju, kurā izmantota jauna dubultpikseļu Fāzu noteikšanas autofokusa sistēma. Tai līdzīgas tehnoloģijas atrodamas modernākajās spoguļkamerās. Katrs pikselis uz jaunā Dual-Pixel sensora var tikt izmantots autofokusam, kas to padara neticami ātru, pat pašās saspringtākajās situācijās, pat tad, kad saule jau riet, TriTech+ spēs sekot līdzi un noturēt asumā to, ko tu vēlies.

 

 

 

Reālistiskas krāsas

Parasti viedtālruņu uzņemtie attēli izskatās nedabiski, taču ZenFone 3 Zoom ir aprīkots ar RGB krāsu korekcijas sensoru, kas uzņemtās fotogrāfijas padara patiešām tuvas realitātei. Tas automātiski nosaka krītošās gaismas parametrus un nosaka kameras iestatījumus, lai tavi kadri būtu tādi paši kā dzīvē. Telefons ir spējīgs uzņemt arī īstas 4K izšķirtspējas (3840 x 2160) videoklipus - tas ir 4x vairāk pikseļu kā Full HD izšķirtspējai. Tavās rokās ir ierīce, kuru tikai atliek pavērst vēlamajā virzienā, ieslēgt kameru un iemūžināt pasauli neticamā toņu un detaļu bagātībā.

 

 

13MP selfiju kamera

ZenFone 3 Zoom ir ne tikai pasaulē modernākā dubultkameru sistēma, bet tas ir arī selfiju karalis. Priekšējā kamerā izmantots moderns Sony IMX214 sensors ar 13 megapikseļu izšķirtspēju, kā arī Asus SuperPixel attēla tehnoloģija, kas uzlabo kameras gaismas jutību līdz pat 2x. ScreenFlash funkcija kalpo kā zibspuldze brīžos, kas apgaismojuma līmenis ir vājš. Izmanto ZenUI kameras aplikāciju, lai izbaudītu dažādus Skaistuma režīmus, 140° Selfiju panorāmu un uzņemtus attēlus ar neticami augstu detalizāciju.

 

 

Iejūties profesionāļa ādā

ZenFone 3 Zoom kamera ir aprīkota ar īpašu manuālo režīmu, kurā tu varēsi mainīt visus svarīgākos parametrus pēc savas izvēles, gluži kā ar modernu spoguļkameru. Maini sekojošās funkcijas: slēdža ātrums, baltās krāsas balanss, EV, ISO jutība, mērīšanas metode, kā arī iegūsti 2 ekskluzīvas funkcijas: RAW formāta uzņemšanu un iespēju momentāli pārslēgties starp 25mm un 59mm aizmugures kamerām.

 

 

5000 mAh baterija ļaus darboties līdz pat 2 dienām

ZenFone 3 Zoom kameru sistēma liks tev gribēt bildēt, bildēt un bildēt. Tādēļ telefons ir aprīkots ar neticami ietilpīgu 5000 mAh bateriju. Tas pat spēs lādēt citas mobilās ierīces, kuras tiks pievienotas izmantojot USB kabeli. Šķiet neiespējami, ka tik plānā ierīcē ir noslēpta tāda enerģijas rezerve, taču tā ir patiesība, jo Zoom ir spējīgs atrasties gaidīšanas režīmā līdz pat 42 dienām. Izmanto baterijas sniegtās priekšrocības un uzņem skaistas diennakts laiku maiņas ar TimeLapse režīmu.

 

 

Iespaidīga jauda

ZenFone 3 Zoom elegantajā korpusā ir apslēpta maza spēkstacija. Snapdragon 625 2.0GHz astoņkodolu procesors ar 64-bit arhitektūru, 4GB operatīvo atmiņu un Adreno 506 grafika rada patiešām jaudīgu kombināciju. Pateicoties jaunu ražošanas tehnoloģiju izmantošanu, enerģijas patēriņš ir samazinājies par 35%. Zoom ir aprīkots ar Asus BoostMaster ātrās uzlādes tehnoloģiju - tas automātiski atpazīs komplektā pievienoto lādētāju un uzlādēsies ātrāk nekā izmantojot trešo pušu ražotos aksesuārus. Iespaidīgo 5000mAh akumulatoru pilnībā iespējams uzlādēt 3h laikā, taču, ja esi steigā, tad nieka 10 minūšu uzlāde sniegs līdz pat 5h papildu sarunu laika.

 

 

Neticama skaņas kvalitāte pateicoties SonicMaster audio

Klausoties mūziku ar Zoom, tavas ausis priecāsies, jo tas ir saņēmis SonicMaster augstās izšķirtspējas sertifikāciju. Modernā 5 magnētu skaļruņa sistēma, metāliska balss spole, plašais rezonanses nodalījums un NXP SmartAmp pastiprinātājs sniegs spēcīgu, emocionālu skanējumu jebkurā situācijā. Kad vēlēsies atslēgties no pasaules, pievieno savas austiņas un izbaudi kvalitāti, jo Zoom atskaņo studijas kvalitātes 24-bit/192kHz skaņu. Vēl labāk - izmanto DTS Headphone:X tehnoloģiju, lai iegrimtu virtuālā 7.1 kanāla telpiskajā skanējumā.

 

 

Augstākās raudzes ekrāns

ZenFone 3 Zoom ekrānā notiekošais izskatīsies kā dzīvē, jo tajā izmantota AMOLED tehnoloģija ar 500nit spožumu, Full HD 1080p izšķirtspēja un krāsu gamma, kas pārsniedz 100% NTSC krāsu telpas. Lai šis skaistums saglabātos, ekrāns ir pārklāts ar izturīgāko Gorilla Glass 5 stiklu, kas veidots ar 2.5D izliekumu ekrāna malās.

 

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Asus
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 4.2
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
    procesors Qualcomm Snapdragon 625
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 64 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 5,5 "
    ekrāna izšķirtspēja
    1080x1920
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts MicroSD
    maksimālā atmiņas kartes ietilpība 200 GB
  • Funkcijas

    sensori žiroskops, E-kompass, akselerometrs, pirkstu nospiedumu sensors, attāluma sensors
    GPS A-GPS, GLONASS, Beidou
    FM radio
    Dual-SIM
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
  • Akumulators

    tilpums 5000 mAh
  • Izmēri

    svars 170 g
    augstums 15,43 cm
    platums 7,7 cm
    dziļums 0,8 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.