Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Planšetdators iPad Pro 10,5" (256GB), Apple / WiFi

Planšetdators iPad Pro 10,5" (256GB), Apple / WiFi
  • Planšetdators iPad Pro 10,5" (256GB), Apple / WiFi
  • Planšetdators iPad Pro 10,5" (256GB), Apple / WiFi
  • Planšetdators iPad Pro 10,5" (256GB), Apple / WiFi
  • Planšetdators iPad Pro 10,5" (256GB), Apple / WiFi

Planšetdators iPad Pro 10,5" (256GB), Apple / WiFi

Preces kods: MPF12HC/A Ražotājs: Apple
919 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Vienalga kāds uzdevums, jaunais iPad Pro ar to tiks galā un vēlēsies darīt vēl. Tas ir daudz jaudīgāks kā lielākā daļa portatīvo datoru, taču ir daudz vieglāk lietojams. Pārveidotais Retina ekrāns izskatās lieliski un strādā vēl atsaucīgāk. Kopā ar iOS, vismodernāko mobilo operētājsistēmu, jaunais iPad Pro ir viss, ko tu vēlies. Tas ir pat vairāk.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Vismodernākais ekrāns uz šīs planētas.

iPad vienmēr ir bijis skārienjutīgo ekrānu etalons. Jaunais, uzlabotais iPad Pro Retina ekrāns uzstāda jaunus standartus. Tas ir ne tikai spožāks un mazāk atstarojošs, bet arī atsaucīgāks kā jebkad agrāk. Vienalga vai tu šķirsti tīmekļa lapas Safari vai izklaidējies ar prasīgu 3D spēli, viss ko tu darīsi šķitīs ātrs un plūstošs.

 

 

Jauns, 10.5 collu ekrāna izmērs.

Jaunais 10.5 collu iPad Pro ir aprīkots ar ekrānu, kas par 20% lielāks kā 9.7 collu modelī sastopamais. Tu iegūsti vairāk vietas, kur izpausties. Pie kam, šim modelim ir arī pilna izmēra ekrāna klaviatūra, taču tas ir palicis tikpat ērts un viegls.

 

 

120 Hz atsvaidzināšanās frekvence. Tu nebūsi pieredzējis neko tādu.

Jaunais iPad Pro Retina ekrāns atbalsta 120 hercu atsvaidzināšanās frekvenci. Filmas un video klipi izskatīsies fantastiski, spēles būs plūstošas un neveidosies grafiskie kropļojumi. Ātrs, kā izrādās, ir arī skaists. Vienalga vai izmantosi savu pirkstu, vai Apple Pencil, šis Retina ekrāns šķitīs sevišķi atsaucīgs.

 

 

Multitasking. Dari vairāk vienlaicīgi.

 Darīt vairāk kā jebkad, drīzumā būs vieglāk kā jebkad. iOS 11 jaunā Dock uzdevumu josla atvieglos nesen atvērto failu un aplikāciju atvēršanu. Lietojot Slide Over vai Split View režīmus, abas aplikācijas būs atvērtas visu laiku, lai tu varētu darboties paralēli. Rediģē attēlu Adobe Photoshop Fix un vienlaicīgi veido mājaslapu. Izmanto Safari, lai plānotu nākošo atvaļinājumu un uzreiz atzīmē datumus kalendārā. iPad Pro un iOS 11 ir perfekti, lai tu varētu izdarīt visu ko vēlies. Vienlaicīgi.

 

 

Vairāk jaudas kā portatīvajam datoram.

A10X Fusion čips ar 64 bitu arhitektūru un sešiem kodoliem, tavās rokās nodos neticami daudz jaudas. Apstrādā 4K video klipus, radi sarežģītus 3D modeļus vai prezentācijas un dari to ar ierīci, kas spēj sniegt līdz pat dienu ilgu darbības laiku.

 

 

iPad jauda, tikai 1.3 miljonus reižu vairāk.

iPad ir ļoti spēcīgs veids kā strādāt, atpūsties un mācīties. Ar vairāk kā miljonu aplikāciju, kas radītas, lai izmantotu visas lielā ekrāna un jaudīgā procesora priekšrocības, tas pārveido veidu kā tu strādā.

 

 

Mazāk kā puskilograms. Tonna iespēju.

Lai gan iPad Pro ir aprīkots ar neticamu veiktspēju, modernu displeju, divām kamerām, super ātru Wi-Fi un bateriju, kas spēj kalpot visu dienu, tas tāpat ir kompakts. Tu ērti vari doties visur un darīt to, ko mīli.

 

 

Kameras.

iPad Pro aprīkots ar tām pašām lieliskajām kamerām, kas atrodamas iPhone 7. Uzlabota optiskā attēla stabilizācija un ƒ/1.8 diafragmas atvērums, to padara vēl labāku, lai uzņemtu fotogrāfijas un videoklipus pat vājā apgaismojumā. Plašā krāsu gamma padara katru selfiju galerijas cienīgu.

 

 

Uzsāc te, pabeidz tur.

Sāc rakstīt e-pastu no sava iPhone un pabeidz to uz iPad Pro. Kopē attēlus, video, tekstu uz sava iPhone un ielīmē to savā iPad. Tu pat vari izmantot AirDrop, lai nemanāmi dalītos ar failiem starp ierīcēm. iPhone un iPad Pro ir radīti, lai darbotos ne tikai savā starpā, bet arī ar tavu Mac un Apple Watch.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Apple
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 4.2
  • Procesors

    procesora veids Hexa-Core
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 10,5 "
    ekrāna izšķirtspēja
    2224x1668
  • Izmēri

    augstums 25,06 cm
    platums 17,41 cm
    dziļums 0,61 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.