Klientu serviss
Pr-Pk 10-19:00
Se 10-17:00

67218560, 25404030
27338884

Uzzināt vairāk

 

Jaunums! Stollar vakuuma iepakošanas ierīce

Iepakošana ar vakuumu ir vienkāršs un ērts veids, kā saglabāt pārtikas svaigumu. Produkti, kuri normāli ir jāatdzesē (zemāk par 4˚C) vai jāsasaldē (zemāk par -17˚C), pat pēc iepakošanas ar vakuumu ir jāatdzesē vai jāsasaldē. Iepakošana ar vakuumu palīdzēs saglabāt produkta garšu, krāsu un tekstūru. Tomēr tā, iespējams, neapturēs dažu baktēriju veidu vairošanos un rūgšanu. Iepakošana ar vakuumu neaizvieto karsēšanu vai konservēšanu. Iepakošana ar vakuumu nevar atjaunināt vecu produktu.

Iegādāties vakuuma iepakošanas ierīci

Saldēšana

Iepakošana ar vakuumu palīdz novērst apsaldēšanu, izsūknējot gaisu no maisiņa. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, saldētos produktus atkausējiet ledusskapī. Neatkausējiet istabas temperatūrā jēlu gaļu, zivis, piena produktus vai mājputnu gaļu.

Gatavošana mikroviļņu krāsnī un vārīšana uz mazas uguns

VacuumFresh maisiņus un ruļļus var lietot mikroviļņu krāsnī un vārīt uz mazas uguns. Lai karsētu mikroviļņu krāsnī, iegrieziet vienā maisiņa stūrī, lai tvaiks varētu izkļūt, un ievietojiet mikroviļņu krāsnī. Lai vārītu uz lēnas uguns, ievietojiet maisiņu kastrolī ar ūdeni, lai maisiņa virspuse būtu virs ūdens vienkāršai izņemšanai. Nelietojiet atkārtoti maisiņus vai ruļļus pēc karsēšanas mikroviļņu krāsnī vai vārīšanas kastrolī

Augļi

Lai iegūtu vislabākos rezultātus, daudzus augļus var sasaldēt pirms iepakošanas ar vakuumu. Nomazgājiet un izžāvējiet augļus. Pēc tam izklājiet traukā vai uz cepamā papīra. Apmēram 2 stundas ievietojiet cepamo papīru saldēšanas kamerā, pēc tam pārlieciet augļus vakuuma iepakotāja maisiņā un iepakojiet.

Dārzeņi

Saldēti dārzeņi dažkārt kļūst melni, ja pirms saldēšanas nav blanšēti. Lai blanšētu dārzeņus, uzvāriet katlā vienu litru ūdens. Ielejiet lielā bļodā ledus ūdeni un nolieciet pa rokai caurduri vai sietu. Ievietojiet dārzeņus vārošā ūdenī un vāriet norādīto laiku. Dārzeņi saglabās košu krāsu, stingrību un nepietiekami novārītu konsistenci. Izņemiet no vārošā ūdens un iemērciet ledus ūdenī, līdz pilnībā atdzisuši. Ja nepieciešams, ļaujiet notecēt ūdenim, nosusiniet un ievietojiet vakuuma iepakošanas maisiņā. Tā kā krustziežu dzimtas dārzeņi laika gaitā izdala gāzes, pēc vakuuma iepakošanas tie ir jāuzglabā saldēšanas nodalījumā, nevis ledusskapī. Šo dārzeņu skaitā ietilpst brokoļi, kāposti, Briseles kāposti, ziedkāposti, lapu kāposti un rāceņi.

Zupas un mērces

Lai aizkausētu ar vakuumu zupas un mērces, ielejiet šķidrumu maisiņā un atstājiet tā augšpusē vismaz 5cm brīvu vietu. Neaizkausējiet ar vakuumu šajā vietā. Novietojiet piepildīto maisiņu taisni saldēšanas kamerā un ļaujiet šķidrumam sasalt. Izņemiet sasaldēto maisiņu, pēc tam aizkausējiet ar vakuumu. Ja nepieciešams tikai nedaudz buljona vai citu šķidrumu, varat pirms tam sasaldēt ledus kubiņu trauciņos un izmantot pēc vajadzības. Lai taupītu laiku un novērstu apsaldēšanu, mēģiniet savlaikus iepakot ar vakuumu ledus kubiņus.

 

Gaļa, zivis un mājputnu gaļa

Lai iegūtu vislabākos rezultātus, nomazgājiet mājputnu gaļu un veselas, notīrītas zivis, pēc tam saudzīgi nosusiniet ar tīru papīra dvieli. Liellopa, teļa, jēra gaļa, cūkgaļa un zivju fileja ir saudzīgi jānosusina ar tīru papīra dvieli. Tas ļauj ietaupīt laiku, kad gatavosiet ēdienu, kā arī palīdz saglabāt mitruma līmeni un formu. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, pirms vakuuma iepakošanas 1-2 stundas saldējiet gaļu, lai saglabātu tās mitrumu un formu. Ja iepakosiet ar vakuumu bez saldēšanas, ievietojiet maisiņā arī papīra dvieli un pārklājiet gaļu no abām pusēm pirms vakuuma iepakošanas, lai tas uzsūktu pārmērīgo mitrumu un sulu. Vakuuma iepakošanas rezultātā gaļa var kļūt tumša. To izraisa skābekļa izsūknēšana, un tas neliecina par bojāšanos.

Maltā kafija un citi pulverveida produkti

Tā kā maltās kafijas daļiņas ir mazas, iespējams, pirms vakuuma iepakošanas vajadzēs kafiju iebērt papīra turzā vai kafiju pirms tam ievietot maisiņā vai oriģinālajā iepakojumā.

Pārtikā nelietojamie priekšmeti

Vakuuma iepakošanu var lietot, lai uzglabātu pārtikā nelietojamos priekšmetus: Pārgājienu, ceļošanas un pirmās nepieciešamības aprīkojums Vakuuma iepakošana ļauj to saglabāt sausu un ietaupīt telpu — pārsēji, sērkociņi, apģērbs, kartes, pase, baterijas, lukturi, fotofilma, signālraķetes u. c.

Sudrabs

Palīdz novērst apsūbēšanu. Lai nepieļautu vakuuma iepakotāja maisiņu caurduršanu, pirms iepakošanas uzklājiet uz sudraba papīra dvieli vai mīkstu materiālu.

  • Izvairieties no ļaunām un/vai aizskarošām piezīmēm
  • Nepublicēt elektroniskās pasta adreses, telefona numurus un saites uz ārējiem resursiem
  • Nepublicēt informāciju par citiem uzņēmumiem un mājas lapām
  • Neieteikt lietotājiem iegādāties preces citās vietās

Pievienojiet savu komentāru

CAPTCHA
Lūdzu ievadīt drošības kodu

Saglabāt

Komentāri