Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, Wi-Fi 6, balta - Bezvadu rūteris

HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, Wi-Fi 6, balta - Bezvadu rūteris
  • HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, Wi-Fi 6, balta - Bezvadu rūteris
  • HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, Wi-Fi 6, balta - Bezvadu rūteris
  • HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, Wi-Fi 6, balta - Bezvadu rūteris
  • HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, Wi-Fi 6, balta - Bezvadu rūteris

HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, Wi-Fi 6, balta - Bezvadu rūteris

Preces kods: 53037715 Ražotājs: Huawei
69.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Laipni lūgti Wi-Fi 6 laikmetā
Wi-Fi 5 ir standarts, ko mūsdienās izmanto lielākā daļa ierīču, kamēr Wi-Fi 6 (802.11ax) ir jauns standarts, kas pēdējo gadu laikā pamazām tiek izmantots viedierīcēs. Wi-Fi 6 piedāvā vairākus uzlabojumus salīdzinājumā ar Wi-Fi 5, lai atbildētu augošajam pieprasījumam pēc ātrāka un efektīvāka Wi-Fi.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Paātriniet HUAWEI Wi-Fi 6 aprīkotos tālruņus ar HUAWEI Wi-Fi 6 Plus
AX3 un ar Wi-Fi 6 aprīkotie HUAWEI tālruņi ir ideāls pāris, jo abos ir HUAWEI izstrādātais Wi-Fi mikroshēmojums, kas atbalsta 160 Mhz frekvences joslas platumu. Tas veido pamatu Mikroshēmojuma sinerģijai, kas nodrošina optimālu ātrumu un efektivitāti.

 

Ar HUAWEI Wi-Fi 6 Plus signāls var iziet cauri vēl vienai sienai
Ar HUAWEI Wi-Fi 6 aprīkotie tālruņi spēj nosūtīt uz AX3 par 6 dB spēcīgākus signālus stabilā 2 MHz šaurā joslā, izmantojot Dinamisko šaurās platjoslas tehnoloģiju, kas balstīta uz Mikroshēmojuma sinerģiju. Bezvadu signāli bez grūtībām var izkļūt cauri cietiem objektiem kā sienas un grīdas. Tas nozīmē, ka tālrunis varēs labi uztvert Wi-Fi signālu pat no augšstāva, vai atrodoties tālu no rūtera.

 

Neiedomājami liels ātrums
Jūs patīkami pārsteigs AX3 sniegtais iespaidīgais ātrums. Pateicoties 1024-QAM un 160 Mhz frekvences platjoslai, teorētiski tas var sasniegt līdz pat 3000 Mbps (574 Mbps uz 2,4 GHz joslas un 2402 Mbps uz 5 GHz joslas). Četrkodolu Gigahome CPU ļauj AX3 parādīt visu, ko tas spēj. Ar šādu ātrumu tas, ko reiz uzskatījām par pašsaprotamu, kā buferizācija un aizture, būs pagātne. Izbaudiet līdz šim nepiedzīvotu vienmērīgu straumēšanu un spēļu spēlēšanu.

 

Vairāki savienojumi. Vienmērīgi savienojumi.
Atšķirībā no tradicionālajiem rūteriem jūs varat savienot AX3 ar lielu skaitu ierīču ar lielāku efektivitāti. Ar OFDMA vairāklietotāju tehnoloģiju tas spēj nosūtīt datus uz vairākām ierīcēm vienlaicīgi (max. 4 ierīces uz 2,4 Ghz, max 16 ierīces uz 5 GHz). Augstas veiktspējas četrkodolu Gigahome CPU nodrošina vienmērīgu procesora darbību. Un kopumā tas spēj savienot līdz pat 128 ierīcēm uz divkāršām joslām. Neatkarīgi no tā cik pārpildīta ir telpa, tas nekavējoties apkalpos dažādus lietotājus un iekārtas.

 

Lielāka platjosla ar 160 MHz
Tā kā AX3 atbalsta 160 MHz, veidojot savienojumu ar ierīcēm, kas atbalsta 160 MHz, piemēram, augstākā līmeņa viedtālruņus, planšetes un klēpjdatorus, kas aprīkoti ar HUAWEI Wi-Fi 5, interneta ātrums pieaugtu par 60% un vairāk. Tas piedāvā nebijušu pieredzi bez aizturēm, lietojot mobilās ierīces.

 

Ērts savienojums, revolucionāra pieredze
Huawei Share ļauj savienot AX3 ar jūsu viedtālruni ar vienu pieskārienu. Neatkarīgi no tā vai rīkosiet ballīti mājās vai atzīmēsiet svētkus ar draugiem un ģimenēm, šis maršrutētājs atcerēsies paroli jūsu vietā un ļaus viesiem, kuriem jūs uzticaties, izveidot savienojumu bez problēmām.

 

Vairāku rūteru režģtīkls nodrošina plašāku Wi-Fi pārklājumu
HUAWEI WiFi AX3 atbalsta bezvadu tīklu, kabeļtīklu un bezvadu un kabeļtīklu hibrīdu. Pēc tīklošanas vairāki rūteri tiek automātiski sagrupēti zem viena Wi-Fi nosaukuma, un automātiski tiek izvēlēts optimālais Wi-Fi, balstoties uz ierīces atrašanās vietu. HUAWEI WiFi AX3 var darboties kopā ar vecajiem HUAWEI Wi-Fi rūteriem (ar pogu H), lai mājās paplašinātu tīkla pārklājumu.

 

Aizsargā savu tīklu ar Huawei HomeSec™
Aprīkots ar TEE (Uzticamas izpildes vide) un Harmony Microkernel, AX3 piedāvā drošu vietu tā galvenā procesora iekšpusē, kur gan programmatūra, gan aparatūra tiek izmantotas, lai aizsargātu datus. Tas ir arī ieguvis CC EAL5 sertifikāciju, kas nozīmē, ka tas var droši darboties tirdzniecības vidē, piedāvājot lielisku drošības nodrošinājumu jūsu ierīcēm.

Atpakaļ

  • Savienojumi

    LAN (RJ45) 10/100/1000
    Wi-Fi standartu IEEE 802.11a
    , IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax
  • Izmēri

    svars 403 g
    augstums 3,97 cm
    platums 15,92 cm
    dziļums 22,5 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
    tīkla ierīces veids Wi-Fi rūteri
    krāsa balta

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.