Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung

3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung

3D 48" Full HD LED LCD televizors, Samsung

Preces kods: UE48H6400AWXXH Ražotājs: Samsung
599.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

• Iespaidīga optimizācija uzlabotai attēla kvalitātei
• Tehnoloģija Clear Motion Rate asākiem kustībā esošu objektu attēliem
• Skārienjutīga pults un žestu vadība
• Jūsu televizors tagad saprot pilnus teikumus

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Iespaidīga optimizācija uzlabotai attēla kvalitātei

Samsung segmentu aptumšošanas tehnoloģija ļauj baudīt tumšāko melno un gaišākus baltos toņus, padarot attēlus spilgtākus un aizraujošākus. Atklājiet visas televizora iespējas un baudiet teicamu izklaidi ar modernu kontrasta uzlabošanas risinājumu. Samsung tehnoloģija Micro Dimming nodrošina vēl neredzēti iespaidīgus attēlus.

Tehnoloģija Clear Motion Rate asākiem kustībā esošu objektu attēliem

Pateicoties Samsung modernajai tehnoloģijai Clear Motion Rate (CMR), pat ātrā kustībā esošu objektu attēli ir satriecoši asi. Lielāka CMR vērtība nozīmē asākus un mazāk izplūdušus attēlus, tāpēc varat baudīt asa sižeta filmas, sporta spēles un citu izklaidi vēl nebijušā kvalitātē. Šo tehnoloģiju nodrošina uzlabota paneļa atsvaidzes intensitāte, attēla procesora ātrums un aizmugurgaismojuma tehnoloģija. Tas nozīmē acīmredzami labāku attēlu kvalitāti.

Skārienjutīga pults un žestu vadība

Televizora lietošana ar Samsung pulti Smart Control ir intuitīvāka. Lietojiet skārienjutīgo pulti, lai pārslēgtos starp Smart Hub paneļiem un ritinātu pa interneta lapām. Izmantojot žestu atbalstu, pults ļauj vadīt ekrānā redzamo kursoru un vienkārši ievadīt tekstu. Noderīgi video vadības taustiņi atvieglo filmu, televīzijas raidījumu un cita lejupielādētā vai pēc pieprasījuma straumētā satura baudīšanu.

Jūsu televizors tagad saprot pilnus teikumus

Pateicoties Samsung jaunākajai Voice Interaction versijai, varat vadīt televizoru ar vairāk kā viena vārda komandām. Ja vēlaties skatīties filmu, vienkārši sakiet “find” (meklēt), nosauciet filmas nosaukumu un pēc tam vārdu “movie” (filma). Ja vēlaties skatīties 7. kanālu, vienkārši sakiet “Channel 7” (7. kanāls). Lai apmeklētu tīmekļa vietni, vienkārši nosauciet tīmekļa vietnes adresi. Jūs varat arī izmantot balss komandas, lai uzzinātu laikapstākļu prognozes, sporta jaunumus un vērtspapīru tirgus informāciju*, kā arī atvērtu tādas lietotnes kā YouTube.

* Voice Interaction ir nepieciešama Samsung pults Smart Control.

* Balss vadība nav pieejama visās valodās, dialektos un reģionos.

* Funkcionalitāte ir atkarīga no valodas, izrunas, balss un vides trokšņu līmeņa.

* Voice Interaction nodrošinātā laikapastākļu prognožu, sporta jaunumu vai vērtspapīru tirgus informācijas meklēšana var nebūt pieejama visos reģionos.

Meklēšanai ar Voice Interaction izmantojiet atslēgvārdus

Pateicoties Samsung jaunākajai Voice Interaction versijai, varat vadīt televizoru un meklēt ar vienu atslēgvārdu. Ja vēlaties skatīt filmu, vienkārši noklikšķiniet uz ekrānā redzamās pogas Search (Meklēt) un pasakiet filmas nosaukumu. Lai atvērtu lietotni, piemēram, YouTube, vienkārši pasakiet lietotnes nosaukumu. Ja vēlaties apmeklēt tīmekļa vietni, vienkārši nosauciet tās adresi. Ar Samsung moderno risinājumu Voice Integretion tas ir tik vienkārši.

* Voice Interaction ir nepieciešama Samsung pults Smart Control.

* Balss vadība nav pieejama visās valodās, dialektos un reģionos.

* Funkcionalitāte ir atkarīga no valodas, izrunas, balss un vides trokšņu līmeņa.

Jaudīgs četrkodolu procesors ātrākai veiktspējai

Jaudīgā četrkodolu procesora dēļ Samsung televizoram Smart TV ir labāka veiktspēja. Ātrāka vairākuzdevumu režīma, satura un interneta pārlūkošanas, kā arī labāku saskarnes efektu dēļ jūs uzreiz sajutīsit atšķirību. Ar šo papildu jaudu arī izklaides pieredze būs daudz patīkamāka ar īsāku gaidīšanas un ilgāku skatīšanās laiku.

Redziet mobilo saturu televizora lielajā ekrānā ātri un vienkārši

Ar jauno Samsung televizoru Smart TV varat baudīt mobilo ierīču saturu televizora lielajā ekrānā ātri un vienkārši. Samsung uzlabotā ekrāna spoguļošanas tehnoloģija, novēršot nepieciešamību mainīt televizora signāla avotu, padara šo procesu īpaši vienkāršu. Vienkārši atveriet mobilajā ierīcē paziņojumu paneli, pieskarieties ekrāna spoguļošanas ikonai un izvēlieties televizoru. Tas arī viss, lai varētu baudīt lietotnes, spēles un citu saturu televizora lielajā ekrānā. 

* Ekrāna spoguļošanas tehnoloģija nav pieejama Sīrijā.

Baudiet spēles televizorā arī bez konsoles

Lai spēlētu spēles, jums vairs nav nepieciešama spēļu konsole. Spēlējiet jaunās spēles uzreiz Samsung televizorā Smart TV. Atklājiet aizraujošas spēles ar Smart Hub jauno iespēju Games Panel, kas piedāvā spēles dažādās kategorijās, tostarp autosacīkšu, sporta, asa sižeta un ģimenes spēles. Jūs pat varat par spēles kontrolleri izmantot Samsung pulti Smart Control vai citu saderīgu mobilo ierīci. Atklājiet Games Panel un baudiet vairāk laika kopā ar ģimeni.

* Iespēja Games Panel ir pieejama ASV, Korejā, Austrālijā, Anglijā, Francijā, Vācijā, Itālijā un Spānijā.

Vairāk spilgtu krāsu labākiem attēliem

Ar modernu attēla kvalitātes uzlabošanas algoritmu Samsung Wide Color Enhancer Plus būtiski uzlabo jebkura attēla kvalitāti un atklāj vēl neredzētas detaļas. Wide Color Enhancer Plus – redziet krāsas tādas, kādām tām jābūt!

Vadiet televizoru vienkāršāk ar balss komandām

Pateicoties Samsung jaunākajai Voice Interaction versijai, varat vadīt televizoru ar vienkāršām balss komandām. Lietojiet balss komandas, lai piekļūtu dažādām televizora funkcijām, tostarp pārslēgtu televīzijas kanālus, regulētu skaļumu vai izslēgtu televizoru. Pieejamas ir arī vienkāršas balss komandas satura atskaņošanai vai atskaņošanas pārtraukšanai. 

* Voice Interaction ir nepieciešama Samsung pults Smart Control.

* Balss vadība nav pieejama visās valodās, dialektos un reģionos.

* Funkcionalitāte ir atkarīga no valodas, izrunas, balss un vides trokšņu līmeņa.

Vienkāršāka žestu vadība ar pirkstu un rokas žestiem

Samsung jaunākā tehnoloģijas Motion Control versija ļauj televizoru vadīt ne tikai ar rokas, bet arī vienkāršiem pirkstu žestiem. Uzlabotā tehnoloģija Motion Control atpazīst pat pirkstu kustības, tāpēc pietiek ar vienkāršu pirksta žestu, lai pārslēgtu televīzijas kanālu vai mainītu skaļumu, lejupielādētu lietotnes, pārlūkotu internetu un pārvietotos Smart Hub. 

* Tehnoloģijai Motion Control ir nepieciešama video kamera (pārdodas atsevišķi).

* Darbība ir atkarīga no telpas apgaismojuma.

Uzlabotā lietotne Smart View savieno televizoru, ierīces un saturu

Samsung uzlabotā lietotne Smart View 2,0 ļauj vieglāk baudīt jūsu izraudzīto saturu. Izmantojot mājas tīklu, varat nodrošināt televīzijas reāllaika apraides uz viedtālruni vai planšetdatoru un izmantot mobilo ierīci kā televizora tālvadības pulti. Izmantojot Smart Hub multivides paneli, piekļūstiet un baudiet saturu televizorā Smart TV no viedtālruņa vai datora. Televizora lietošana ir tik vienkārša, ka jums atliek tikai ļauties satura baudīšanai. 

* Lai veiktu iestatīšanu, televizoram un mobilajai ierīcei jābūt savienotiem ar vienu un to pašu tīklu (AP).

* Atbalstītās iespējas ir atkarīgas no operētājsistēmas un ierīcēm.

Telpiski un reālistiski attēli ar Samsung tehnoloģiju Full HD 3D

Esiet gatavi atklāt izklaidi pilnīgi jaunā kvalitātē. Samsung modernā tehnoloģija Full HD 3D nozīmē, ka varat baudīt 3D filmas un televīzijas raidījumus satriecošā Full HD izšķirtspējā. Tā uzlabo 3D attēla kvalitāti un novērš attēla dubultošanos, nodrošinot kvalitatīvāku un dziļāku skatīšanās pieredzi. Pateicoties augstam reālisma līmenim, jūs atklāsiet 3D pieredzi vēl nebijušā kvalitātē. 

* Nepieciešamas 3D brilles.

Baudiet lielās spēles gaisotni ar Soccer Mode

Režīms Soccer Mode uzlabo stadiona zaļā zāliena un raibo krāsu spilgtumu un asumu. Elektrizējošo gaisotni ļauj baudīt arī iespaidīgs telpiskas skaņas efekts. Aktivējot režīmu Soccer Mode, tas automātiski sāk ierakstīt visu televizora ekrānā redzamo.* Un, mainoties skaņai, piemēram, pūlim sajūsmā gavilējot vai mainoties rezultātam, tas automātiski saglabās attiecīgo epizodi, lai varat to baudīt vēlreiz. Skatieties futbola spēles tiešraidi un ierakstu vienlaikus un baudiet neaizmirstamu spēles pieredzi.

* PVR funkcija un sociālo tīklu kopīgošana ir pieejama tikai modelim Smart DTV.

* Automātiskai būtisko momentu iespējošanai ir nepieciešams ārējais cietā diska diskdzinis.

Skatieties filmas no USB zibatmiņas

Funkcija ConnectShare Movie ļauj televizoram pieslēgt USB zibatmiņu vai ārējo cieto disku un baudīt filmas, fotoattēlus vai mūziku. Turpmāk ērti baudiet dažādu multivides saturu, nepametot dzīvojamo istabu.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 48" / 122 cm
    ekrāna veids 3D LED LCD
    ekrāna izšķirtspēja
    1920x1080 Full HD
  • Funkcijas

    Smart TV
    ieraksts uz ārējo USB vai HDD
    pieslēguma sistēmas Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Attēla uzlabošana

    attēla uzlabošanas sistēmas 3D HyperReal Engine, Wide Color Enhancer (Plus) tehnoloģija
  • Skaņa

    Izejas jauda (RMS) 20 W
  • Savienojumi

    HDMI 4 gab
    austiņu izeja
    optiskā izeja
    LAN (tīkla interfeis, RJ45)
    USB-A 2.0 3 gab
    WiFi
  • Izmēri

    svars 13,5 kg
    svars bez kājas 11,9 kg
    platums 108,6 cm
    augstums 70,5 cm
    dziļums 30,8 cm
    augstums bez kājas 63,01 cm
    dziļums bez kājas 4,97 cm
    VESA izmērs 400 x 400
  • Vispārīgie parametri

    energoefektivitātes klase
    A+
    ražotājs Samsung

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.