Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Multivārāmais katls RMC-M150, Redmond

Multivārāmais katls RMC-M150, Redmond
  • Multivārāmais katls RMC-M150, Redmond

Multivārāmais katls RMC-M150, Redmond

Preces kods: RMC-M150 Ražotājs: Redmond
329.90 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

REDMOND RMC-M150 — vēl viens jaunums mūsu multikatlu saimē. Svarīgākā modeļa «rozīnīte» ir uzlabotā «MULTIPAVĀRA» programma. Manuālais temperatūras iestatīšanas diapazons ir paplašinājies līdz 180 °C – tagad jūs varat cept lieliskus, sulīgus steikus, cept eļļā. Turklāt, ja dotajā programmā, jūs izvēlēsieties temperatūru zemāku par 70 °C, automātiskā uzsildīšanas funkcija tiks bloķēta automātiski. Tas ir ļoti ērti, ja jāpagatavo ēdieni, kam nepieciešama maiga termiska apstrāde, jo var gadīties, ka tiek aizmirsts atslēgt automātisko uzsildīšanas funkciju!  

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Jūsu rīcībā ir arī 16 automātiskās pagatavošanas programmas, tajā skaitā «SAUTĒŠANA SAVĀ SULĀ», «MAIZE», «JOGURTS», «BĒRNU PĀRTIKA». Sensoru vadības panelis ļauj izvēlēties vajadzīgos parametrus un ieslēgt programmu ar vieglu pirkstu pieskārienu. LED displejs ir lieliski saskatāms kā pie spilgta, tā arī pie mērena apgaismojuma, bet skaņas signālu, nepieciešamības gadījumā, var atslēgt.  
Paredzam, ka jums varētu patikt iekārtas iespaidīgais dizains un iespēja izvēlēties vienu no divām krāsām: gaiši zeltainais vai valdzinošs bordo. 

 

Pagatavošanas process multikatlā ir pilnībā automatizēts. Automātiskās programmas ļauj pagatavot ēdienus no gaļas, putnu gaļas, zivs, jūras produktiem, veģetāros ēdienus, vārīt putras, zupas, piedevas, makaronus, plovu, cept eļļā, gatavot jogurtus, mīklu, fondī, konditorejas izstrādājumus, džemus, ievārījumus, desertus, kompotus un daudzus citus ēdienus.Trauka trīspakāpju uzsildīšana, ēdiena pagatavošanas laikā, ļauj vienmērīgi izplatīt siltumu visā tvertnē un palīdz saglabāt svarīgākās produkta uzturvielas. 
Multikatla funkcionālās iespējas ir papildinātas ar atliktā starta funkciju un ēdiena automātisko uzsildīšanas funkciju, ar iespēju, to manuāli atslēgt. 
Multikatlam REDMOND RMC-M150 ir uzlabota universālā programma «MULTIPAVĀRS», pateicoties kurai var pašrocīgi izmainīt gatavošanas temperatūru vēl plašākā diapazonā, kas arī šo modeli padara atšķirīgu no citiem modeļiem. 

PROGRAMMA «MULTIPAVĀRS» 
Programma «MULTIPAVĀRS» paredzēta jebkuru ēdienu pagatavošanai pēc lietotāja uzdotajiem gatavošanas temperatūras un laika parametriem. Pateicoties programmai «MULTIPAVĀRS», multikatls REDMOND RMC-M150jūsu virtuvē aizvietos vairākas ierīces. Turklāt, «MULTIPAVĀRS» pieļauj pagatavot multikatlā jebkuru jūs ieinteresējošo recepti, kas izlasīta vecā recepšu grāmatā, vai atrasta internetā. 
Temperatūras uzstādīšanas diapazons: 35-180⁰C. Jūsu ērtībām, gatavojot ēdienus temperatūrā līdz 70°C, automātiskā uzsildīšanas funkcija pēc noklusējuma ir atslēgta.Nepieciešamības gadījumā to var ieslēgt pašrocīgi. 

AUTOMĀTISKĀS PROGRAMMAS 

• «SAUTĒŠANA» — ieteicama dārzeņu, gaļas, putnu gaļas, jūras produktu sautēšanai. 
• «KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI» — ieteicama biskvītu, sautējumu, rauga un kārtainās mīklas pīrāgu cepšanai. 
• «RĪSI / PUTRAIMI» — ieteicama putru pagatavošanai no smalka maluma vienkomponentu un daudzkomponentu putraimiem, piedevu pagatavošanai. 
• «MAKARONI» — ieteicama makaronu izstrādājumu, pelmeņu, cīsiņu, hinkali pelmeņu, olu vārīšanai u.tml. 
• «GATAVOŠANA AR TVAIKU» — ieteicama dārzeņu, zivju, gaļas, diētisko un veģetāro ēdienu, bērnu pārtikas pagatavošanai ar tvaiku. 
• «SAUTĒŠANA SAVĀ SULĀ» — ieteicama trekno biezputru, ragū, biezeņu, sautētas gaļas un galerta pagatavošanai.
 «CEPŠANA» — ieteicama gaļas, dārzeņu, putnu gaļas, jūras produktu cepšanai. 
• «PLOVS» — ieteicama dažādu plovu pagatavošanai. 
 «ZUPAS» — ieteicama dažādu buljonu un dažādu zupu (borščs, rasoļniks, zivju zupa, skābu kāpostu zupa, soļanka utt.), kā arī kompotu un dzērienu pagatavošanai. 
• «PIENA BIEZPUTRA» — ieteicama piena biezputru pagatavošanai no dažādiem putraimiem. 
 «JOGURTS» — ieteicama klasiskā jogurta pagatavošanai. 
• «BĒRNU PĀRTIKA» — ieteicama bērnu ēdienu pagatavošana. 
• «MAIZE» — ieteicama dažādu maizes veidu cepšanai no kviešu vai rudzu miltiem (pilnīgi automatizēts gatavošanas cikls no mīklas raudzēšanas līdz cepšanai). 
 «VĀRĪŠANA» — ieteicama dārzeņu un pākšaugu pagatavošanai. 
• «EKSPRESS» — ieteicama ātrai rīsu un smalka maluma putraimu putru pagatavošanai. 


UZSILDĪŠANAS FUNKCIJA 
Programma ļauj uzsildīt gatavos ēdienus, arī tikko izņemtus no ledusskapja. 

GATAVO ĒDIENU TEMPERATŪRAS UZTURĒŠANAS FUNKCIJA (AUTOMĀTISKĀ UZSILDĪŠANA)
 

Multikatls REDMOND RMC-M150 aprīkots ar gatavā ēdiena temperatūras uzturēšanas funkciju, kura automātiski ieslēdzas gatavošanas procesa beigās un saglabā ēdienu siltu ilgāku laiku. Ieteicams prātīgi izmantot šo funkciju, jo ilgstoša ēdienu uzsildīšana var padarīt to sausu. 
Atsevišķi produkti (piemēram, jogurti, rauga mīkla) ilgstošas uzsildīšanas rezultātā var zaudēt savas īpašības. Ņemot to vērā, šim modelim ir paredzēta automātiskās uzsildīšanas funkcijas atslēgšana pēc gatavošanas programmas darba uzsākšanas. 

ATLIKTAIS STARTS 
Atliktā starta funkcija ļauj pagatavot ēdienu vajadzīgajā laikā ar laika aizturi līdz 24 stundām. Uz taimera uzstādiet nepieciešamo rādījumu un ēdiens būs gatavs uz brokastu laiku vai līdz ciemiņu atnākšanai. 

TRAUKS AR NEPIEDEGOŠU PĀRKLĀJUMU 
Multikatls REDMOND RMC-M150 nokomplektēts ar 5 litru trauku ar augstas kvalitātes nepiedegošu pārklājumu, kas izstrādāts kompānijā DAIKIN® (Japāna). Nepiedegošais pārklājums ir pietiekami izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem, pie kam trauks lieliski vada siltumu un ir piemērots cepšanai, konditorejas izstrādājumiem, piena putru vārīšanai. Iespējams izmantot trauku produktu glabāšanai un produktu pagatavošanai cepeškrāsnī. Drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. 

RECEPŠU GRĀMATA AR 200 RECEPTĒM
 
REDMOND pavāru komanda izdevusi recepšu grāmatu ar 200 receptēm, ietverot recepšu sadaļu, kas īpaši izstrādāta bērnu pārtikai. Receptes ir pielāgotas gatavošanai multikatlā REDMOND RMC-M150. Katrā no tām, soli pa solim, tiek precīzi norādītas sastāvdaļas un daudzums. Tās ievērojot jūs varat sasniegt vislabākos rezultātus. 

Labu apetīti un stipru veselību!

Atpakaļ

  • Multikatls

    programmas 46 programmas (16 automātiskās, 30 manulās)
    trauka materiāls nepiedegošs pārklājums DAIKIN®
    noņemams tvaika vārsts
    noņemams iekšēkais vāks
  • Funkcijas

    3D sildīšanas efekts
    ēdiena uzsildīšanas funkcija
    Recepšu grāmata
    taimeris
    atliktais starts
  • Ekrāns

    ekrāna veids LED LCD
    ekrāna apgaismojums
  • Valoda

    valodas Krievu
  • Izmēri

    ietilpība 5 L
  • Jauda

    Strāva 860 W
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Redmond
    krāsa melna, sarkana
  • Jautrā kulinārija

    virtuves preces Multivārāmais katls

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.