Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

3D 55" Full HD LED LCD televizors, Samsung / Smart TV

3D 55" Full HD LED LCD televizors, Samsung / Smart TV
  • 3D 55" Full HD LED LCD televizors, Samsung / Smart TV
  • 3D 55" Full HD LED LCD televizors, Samsung / Smart TV
  • 3D 55" Full HD LED LCD televizors, Samsung / Smart TV
  • 3D 55" Full HD LED LCD televizors, Samsung / Smart TV

3D 55" Full HD LED LCD televizors, Samsung / Smart TV

Preces kods: UE55F6650SBXXH Ražotājs: Samsung
999 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Jums pielāgota izklaide.

Ceļš uz revolucionāru izklaides pieredzi.

Televizors Smart, kas jūs saprot.

Baudiet īpašus mirkļus teicamā kvalitātē

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Jums pielāgota izklaide

Izvēlēties pareizo kanālu vai atrast pareizo filmu nav jābūt sarežģīti. Tam būtu jābūt pavisam vienkārši! Zinot jūsu izklaides gaumi un skatīšanās paradumus, sistēma S Recommendation intuitīvi piedāvā jums interesējošu saturu. Aizmirstiet par nogurdinošo televīzijas raidījumu vai filmu pārlūkošanu un skatieties savus iecienītākos raidījumus. Jo vairāk skatīsities, jo labāk televizors Smart zinās jūsu gaumi. Baudiet aizraujošu izklaidi jebkurā brīdī.

Ceļš uz revolucionāru izklaides pieredzi

Nokļūstiet tieši notikumu centrā. Samsung Smart Hub ir labākā vide augstākā līmeņa izklaidei. Ar tūlītēju piekļuvi lietotnēm, video un mūzikai jūs nekad nejutīsities vientuļi. Samsung televizors Smart sniedz iespēju baudīt teicamas lietotnes. Esiet vienmēr draugu lokā ar Smart Hub sociālo tīklu lapu un skatiet draugu iecienītākos video sociālajos tīklos Facebook un Twitter. Piekļūstiet jebkurā saderīgā ierīcē, piemēram, datorā vai videokamerā saglabātajiem fotoattēliem vai video.

*Ekrānuzņēmums ir tikai piemērs un var neatspoguļot faktisko lietotāja saskarni.

*Saturs, televizora pakalpojumi un iespējas var nebūt pieejamas visos reģionos un teritorijās.

Televizors Smart, kas jūs saprot

Pavadiet vairāk laika, skatoties savus iecienītākos raidījumus, nevis pārlūkojot tūkstošiem televīzijas kanālu. Balss vadības funkcija ļauj televizoram Smart dabīgā valodā lūgt ieteikt jūsu skatīšanās paradumiem piemērotus televīzijas raidījumus un filmas. Laika gaitā sistēma S Recommendation pielāgos rezultātus jūsu gaumei, nevis populārākajiem raidījumiem. Varat būt pārliecināti – katrs ieteikums būs oriģināls un interesants, turklāt rezultāti nekad neatkārtosies. Tas ir intuitīvs, vienkāršs un ērts risinājums.

* S Recommendation funkcija ir pieejama tikai tad, ja piekrītat personīgās informācijas apkopošanai un apstrādei.

* Dažām S Recommendation funkcijām ir nepieciešama interneta piekļuve, un to pieejamība ir atkarīga no pakalpojumu sniedzēja, valodas, dialekta un reģiona.

Ceļš uz revolucionāru izklaides pieredzi

Baudiet teicamu izklaidi ar pilnīgi jauno sistēmu Smart Hub. Tūlītēja piekļuve reāllaika televīzijas raidījumu ieteikumiem, kas pielāgoti jūsu gaumei un skatīšanās paradumiem. Baudiet vienkāršu piekļuvi iecienītākajām lietotnēm, fotoattēliem, video un mūzikai. Turklāt to visu varat koplietot ar draugiem Facebook un Twitter, kā arī veikt Skype video zvanus. Samsung sistēma AllShare ir radīta mājas bezvadu tīklam, lai varat baudīt saturu jebkurā saderīgā ierīcē. Vēl vairāk funkciju nozīmē vēl vairāk prieka.

*Ekrānuzņēmums ir tikai piemērs un var neatspoguļot faktisko lietotāja saskarni.

*Saturs, televizora pakalpojumi un iespējas var nebūt pieejamas visos reģionos un teritorijās.

Ceļš uz revolucionāru izklaides pieredzi

Samsung ar sistēmu Smart Hub maina televizora skatīšanās pieredzi uz visiem laikiem. Piecu modernu un vienkārši lietojamu paneļu, kā arī intuitīvās saskarnes dēļ sistēma Smart Hub ļauj vienkārši un ātri atrast meklēto saturu. Tūlītēja piekļuve reāllaika televīzijas raidījumu ieteikumiem ļauj nekavējoties baudīt izklaidi un aizmirst par nogurdinošo televīzijas kanālu pārlūkošanu. Baudiet dažādas filmas un televīzijas raidījumus ar pieprasījumvideo, piekļūstiet lietotnēm ar Samsung televizoru Smart un koplietojiet saturu Facebook un Twitter. Piekļūstiet fotoattēliem, video un mūzikai jebkurā saderīgā ierīcē.

*Ekrānuzņēmums ir tikai piemērs un var neatspoguļot faktisko lietotāja saskarni.

*Saturs, televizora pakalpojumi un iespējas var nebūt pieejamas visos reģionos un teritorijās.

Baudiet īpašus mirkļus teicamā kvalitātē

Baudiet nākamās paaudzes attēla kvalitāti ar jauno Samsung televizoru Smart. Tehnoloģija Samsung Clear Motion Rate nodrošina asus kustību attēlus, apvienojot trīs faktorus: mikroshēmojumu, televizora paneli un aizmugurgaismojumu. Jaunā kustību attēlošanas metode, izmantojot televizora paneļa aizmugurgaismojumu, nodrošina visasākos kustību attēlus. Uzlabojiet jebkura attēla kvalitāti un atklājiet jaunas detaļas ar tādām funkcijām kā Wide Colour Enhancer Plus un Full HD.

Divkodolu procesors ātrākam vairākuzdevumu režīmam

Divkodolu procesors ļauj vienlaicīgi veikt vairākus uzdevumus, piemēram, lietot kādu lietotni, kamēr lejupielādējat citu lietotni. Tas nodrošina arī ātrāku tīmekļa pārlūkošanu, kamēr baudāt lietotnes vai televīzijas raidījumus, ko atvērāt ar skatīšanās vēstures funkciju.

Īsta 3D pieredze pilnīgi jaunā gaismā

Mājas izklaides jomā Samsung LED televizori ir atklājuši pilnīgi jaunu un aizraujošu skatīšanās pieredzi. Jaunākā 3D attēlveidošanas tehnoloģija ļauj pilnībā ieiet televīzijas skatīšanās realitātē.

Vairāk spilgtu krāsu labākiem attēliem

Ar modernu attēla kvalitātes uzlabošanas algoritmu Samsung Wide Color Enhancer Plus būtiski uzlabo jebkura attēla kvalitāti un atklāj vēl neredzētas detaļas. Wide Color Enhancer Plus – redziet krāsas tādas, kādām tām jābūt!

Koplietojiet un esiet savienoti

Samsung AllShare ļauj ērti koplietot saturu ar jebkuru pieslēgto ierīci. AllShare ļauj koplietot fotoattēlus, video un mūziku no viedtālruņa, planšetdatora, klēpjdatora un videokameras televizora lielajā ekrānā. Baudiet saturu televizorā Smart vēl nebijuši vienkārši.

Skatieties sporta raidījumus vislabākajā kvalitātē

Ar Samsung televizoru sporta raidījumi ir ne tikai ērti pieejami, bet arī satriecoši kvalitatīvi. Televizora sporta režīms iekļauj vairākas attēlu uzlabojošas funkcijas, kas ērti aktivizējamas caur saīsni. Uzlabojiet attēla un skaņas kvalitāti, atkārtojiet jebkuru nokavēto epizodi un koplietojiet aizraujošus raidījumus ar draugiem un ģimenes locekļiem.

Atklājiet jaunu realitāti Full HD kvalitātē

Baudiet vēl nebijuši reālistisku mājas izklaidi! Samsung televizori Smart ar divreiz augstāku izšķirtspēju par standarta augstas izšķirtspējas televizoriem sniedz elpu aizraujošus attēlus, nojaucot visas ekrāna radītās robežas un atklājot vēl nebijuši dziļu skatīšanās pieredzi. Kad būsit redzējuši Full HD attēlu bagātīgās un spilgtās detaļas, jūsu iecienītākie televīzijas raidījumi un filmas būs mainījušies uz visiem laikiem. Atklājiet realitāti pilnas augstas izšķirtspējas kvalitātē!

Konstruēts maksimālai pievilcībai

Samsung One Design koncepcija nodrošina vislabāko skatīšanās pieredzi un uzlabo mājas interjeru. One Design koncepcijā LED televizoru satriecoši plānais ietvars eleganti saplūst ar paneli, sniedzot iespēju baudīt neierobežotu skatīšanās pieredzi.

Skatieties filmas no USB zibatmiņas

ConnectShare Movie funkcija ļauj televizoram pieslēgt USB zibatmiņu vai ārējo cieto disku un baudīt filmas, fotoattēlus vai mūziku. Turpmāk ērti baudiet dažādu multivides saturu, nepametot dzīvojamo istabu.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 55" / 140 cm
    ekrāna veids 3D LED LCD
    ekrāna izšķirtspēja
    1920x1080 Full HD
    ekrāna apgaismojums līdz malām
  • Funkcijas

    Smart TV
    ieraksts uz ārējo USB vai HDD
    pieslēguma sistēmas AllShare
  • Attēla uzlabošana

    attēla uzlabošanas sistēmas 3D HyperReal Engine
  • Skaņa

    Izejas jauda (RMS) 20 W
    skaņas sistēma Dolby Digital Plus / Dolby Pulse; DTS Studio Sound; DTS Premium Audio 5.1
  • Savienojumi

    HDMI 4 gab
    austiņu izeja
    optiskā izeja
    LAN (tīkla interfeis, RJ45)
    USB-A 2.0 3 gab
    WiFi
  • Izmēri

    svars 18 kg
    svars bez kājas 16,4 kg
    platums 123,4 cm
    augstums 79,09 cm
    dziļums 30,72 cm
    augstums bez kājas 70,81 cm
    dziļums bez kājas 4,72 cm
  • Vispārīgie parametri

    energoefektivitātes klase
    A+
    ražotājs Samsung
    īpašības

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.